Primul update dupa ce Bobonete a fost internat: „Nu mai simteam nimic, am crezut ca sunt mort”

Publicat: 20 Jan. 2019, 13:48 Vedete

In urma cu doua zile, Mihai Bobonete a anuntat ca se va opera si ca va fi imobilizat la pat, motiv pentru care si-a anulat spectacolele.

Chiar de pe patul de spital, actorul de stand up comedy a vrut sa-si tina fanii la curent si sa le spuna ce s-a intamplat si cums e simte acum. Astfel a postat o poza pe Facebook iar in descriere a spus:

„Azi e duminică, e o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineața și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort, atât de bine mă simțeam.

Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și ieri, la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină.

Am păpat o bănănică, un iaurțel, fac p…..ca, m-am spălat nițel, sunt dat cu spray, gata de somn iar. Scuze dacă v-am deranjat, ce aș vrea să rețineți este că viața e minunată și că durerea este suportabilă în orice formă a ei, dar te face cu memeaca.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Jan. 2019, 13:48 Vedete
Pe aceeași temă