Ce probleme are Arnold Schwarzenegger. Cum reușește actorul să treacă peste ele

Publicat: 25 Feb. 2021, 15:19 Vedete

Arnold Schwarzenegger arată incredibil la cei 73 de ani pe care îi are. Nu doar că face mereu sport, fiind și fost culturist, însă își canalizează întreaga energie asupra unui stil de viață sănătos. În ciuda faptului că a încercat pe cât posibil să se ferească de probleme, Arnold a avut parte, totuși, de ele.

Arnold Schwarzenegger este unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood. Nu doar că joacă impecabil în pelicule, dar actorul a investit extrem de mult timp în cariera sa, lucru care l-a costat, însă, și sănătatea. Chiar el spunea la un moment dat că ”este neplăcut să îmbătrânești”, cea mai mare problemă a lui fiind cea cardiacă.

„Vă spun cu siguranță că este neplăcut să îmbătrânești. Și cred că sufăr poate mai mult decât oricine. Mă privesc în oglindă și îmi amintesc că eram Mister Universe sau Mister Olympia. Eram într-o formă fizică incredibilă, apoi, dintr-o dată, ajungi la o vârstă la care vezi că al tău corp nu mai are aceeași formă, deși s-ar putea să fiu mai pregătit decât ceilalți bătrâni de 73 de ani.

În fiecare zi mă antrenez, dar țin cont de vârsta pe care o am. Te rănești mai ușor la această vârstă. Când îmbătrânești, dintr-o dată ai mici probleme de sănătate, iar vulnerabilitatea mea a fost tot timpul inima. Cu toate acestea, mă simt foarte norocos că încă sunt în formă și pot să fac mișcare în fiecare zi. Îmi place să merg cu bicicleta în fiecare dimineață. Mă simt minunat, dar mereu mă uit în urmă și mă întreb ce s-a întâmplat”, a spus Arnold Schwarzenegger într-un interviu pentru El Tiempo.

„Pe măsură ce anii treci, pierzi strălucirea de a fi cel mai bun, deoarece tinerii noi vin mereu din spate. M-am bucurat când mi-a venit rândul, dar asta nu înseamnă că s-a terminat, ci doar că nu mai sunt în acea categorie. Totuși, nu mă pot plânge. Oricând doresc să lucrez, lucrez. Și, în același timp, mă declar norocos pentru că am avut oportunitatea să fiu în rolul iconic al Terminatorului”, a mai spus Schwarzenegger în interviul pentru El Tiempo.

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva noului coronavirus

Arnold Schwarzenegger a fost operat la inimă

Celebrul actor din ”Terminator”, Arnold Schwarzenegger, a fost operat la inimă. A transmis și primul mesaj, după ce a ieșit din intervenția chirurgicală.

Arnold Schwarzenegger a suferit o operație la inimă. Medicii au fost nevoiți să îi înlocuiască o valvă aortică, iar celebrul actor a și transmis un mesaj, după ce s-a refăcut. Acesta le-a mulțumit celor care au avut grijă de el, dar și medicilor. Pe rețelele de socializare a și postat imagini de pe patul de spital, dar și după ce și-a revenit.

„Mulțumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică. Mă simt fantastic şi deja am ieșit la plimbare pe străzile din Cleveland. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea”, este mesajul transmis de actor.

Actorul a mai fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă în anul 2018 pentru a înlocui o valvă pulmonară instalată inițial în anul 1997.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 25 Feb. 2021, 15:19 Vedete
Pe aceeași temă