Fiica lui Arnold Schwarzenegger a născut! Primele imagini cu micuța Lyla Maria

Publicat: 11 Aug. 2020, 13:01 Vedete

Este fericire mare în familia lui Arnold Schwarzenegger! Fiica lui a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. A postat și prima imagine cu ea!

Fiica lui Arnold Schwarzenegger este în culmea fericirii, după ce a devenit mămică. Ea a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar imaginea de pe Instagram a strâns aproape 200.000 de aprecieri, în nici o zi de când a fost postată. Katherine și Chris Pratt au devenit părinți de fetiță, iar aceasta va purta numele de Lyla Maria Schwarzenegger Pratt.

View this post on Instagram

We are beyond thrilled to announce the birth of our daughter Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. We couldn’t be happier and we feel extremely blessed! Love, Katherine and Chris

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

”Suntem încântați să anunțăm nașterea fiicei noastre, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt. Nu am putea fi mai fericiți. Atât mama cât și bebelușul se descurcă grozav. Suntem extrem de binecuvântați”, este mesajul scris de soțul fiicei lui Arnold. Cei doi artiști au decis să se logodească la începutului anul 2019, apoi s-au mutat împreună.

Fiica lui Arnold a devenit mamă pentru prima oară. Anunțul îl făcuse în aprilie

Katherine Schwarzenegger urma să devină mamă pentru prima dată, iar Arnold Schwarzenegger din nou bunic. Chiar recent, actorul a precizat că abia așteaptă să aibă un nepot din partea fiicei sale, Katherine, însă a subliniat că nu se grăbește: „Nu fac presiuni, pentru că ştiu că se va întâmpla în cele din urmă. Depinde de Chris şi de ea când vor dori să o facă”, a spus Arnold.

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt și-au unit destinele în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse în Montecito, California. Acum așteaptă primul copil împreună. Vestea ar fi fost confirmată de mai multe surse pentru revista People. În plus, aceleași surse ar fi dezvăluit că cei doi și-ar fi dorit cu ardoare „să își mărească familia cât de curând posibil’. Chris Pratt va deveni tată pentru a doua oară. Actorul mai are un fiu în vârstă de 7 ani, Jack, rezultat din căsnicia cu Anna Faris.

Publicat: 11 Aug. 2020, 13:01 Vedete
Pe aceeași temă