Katherine, fiica lui Arnold Schwarzenegger, este însărcinată!

Publicat: 29 Apr. 2020, 10:41 Vedete
Katherine, fiica lui Arnold Schwarzenegger, este însărcinată!

Katherine Schwarzenegger, fiica celebrului Arnold,  este însărcinată pentru prima dată. Fericitul tătic este nimeni altul decât soțul frumoasei blonde, nu mai puțin celebrul Chris Pratt.

Katherine Schwarzenegger urmează să devină mamă pentru prima dată, iar Arnold Schwarzenegger din nou bunic. Chiar recent, actorul a precizat că abia așteaptă să aibă un nepot din partea fiicei sale, Katherine, însă a subliniat că nu se grăbește: „Nu fac presiuni, pentru că ştiu că se va întâmpla în cele din urmă. Depinde de Chris şi de ea când vor dori să o facă”, a spus Arnold.

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt și-au unit destinele în luna iunie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse în Montecito, California. Acum așteaptă primul copil împreună. Vestea ar fi fost confirmată de mai multe surse pentru revista People. În plus, aceleași surse ar fi dezvăluit că cei doi și-ar fi dorit cu ardoare „să își mărească familia cât de curând posibil’.

Chris Pratt va deveni tată pentru a doua oară. Actorul mai are un fiu în vârstă de 7 ani, Jack, rezultat din căsnicia cu Anna Faris.

Publicat: 29 Apr. 2020, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă