Regina Elisabeta a II-a a devenit, din nou, străbunică! Zara Tindall a născut al treilea copil

Publicat: 26 mart. 2021, 12:40 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în Familia Regală. Regina Elisabeta a II-a a devenit, din nou, străbunică, după ce nepoata ei, Zara Tindall, a născut pentru a treia oară. Aceasta a născut în baie!

Tânăra în vârstă de 39 de ani, fiica Prințesei Anne, a adus recent pe lume cel de-al treilea copil, un băiețel. Graviduța a născut duminică seara, iar anunțul a fost făcut abia a doua zi de către soțul ei, Mike Tindall. Bebelușul poartă numele de Lucas Philip Tindall și a fost născut pe podeaua din baia reședinței regale din Gloucestershire, arată Ok Magazine.

Mike și Zara Tindall mai au împreună dou fetițe, pe Mia în vârstă de șase ani și pe Lena, în vârstă de doi anișori. Zara Tindall a început să aibă contracții cu o noapte înainte și a născut în baie, pentru că nu mai aveau timp să ajungă la spital. O amică de-ale Zarei Tindall a povestit că a știut ce să facă: a întins o saltea de yoga, un prosopt și a așezat-o pe tânără într-o poziție bună, până ce au sosit cele două moașe.

Anunțul făcut de Regina Elisabeta a II-a, după ce a fost vaccinată împotriva noului coronavirus

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip (de 94 și 99 de ani) s-au vaccinat împotriva noului coronavirus. La ceva timp după ce le-au fost administrate dozele, Regina a făcut un anunț. Cei doi ar fi fost vaccinați la Castelul Windsor. La aproape două luni după ce au fost vaccinați, a transmis un mesaj important către cetățeni.

”Ținând cont că nu am pățit nimic, este destul de inofensiv. A fost rapid și am primit multe scrisori de la oameni ce erau surprinși de cât de ușor este să se vaccineze. Nu m-a durut deloc”, a spus Regina Elisabeta a II-a.

Pe de altă parte, Regina Elisabeta a II-a s-a deplasat cu mașina la spital, acolo unde soțul ei, Prințul Philip, a fost internat în urma unor probleme medicale, dar care nu au legătură cu noul coronavirus: „Ducele de Edinburgh va rămâne internat la spitalul King Edward VII unde primește îngrijiri medicale din cauza unei infecții. Se simte confortabil și răspunde la tratament, dar el nu va părăsi spitalul în următoarele zile”, au declarat oficialii de la Palat, arată Verdict.ro.

Sursă foto: capturi video Youtube, Arhivă CIAO

Publicat: 26 mart. 2021, 12:40 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×