Karlie Kloss și Joshua Kushner au devenit părinți! Prima imagine cu bebelușul

Publicat: 18 mart. 2021, 11:24 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia lui Karlie Kloss. Vedeta și bărbatul pe care îl iubește, Joshua Kushner, au devenit, oficial, părinți. Recent, Karlie Kloss a născut, iar acum fericirea este extrem de mare!

Karlie Kloss și Josua Kushner au devenit, oficial, părinți, iar un sentiment mai îmbucurător ca cel de părinte nu există în familia lor! În luna noiembrie a anului trecut, vedeta anunța pe rețelele de socializare, printr-un videoclip foarte emoționant, că va deveni în curând mămică, fapt ce o emoționează și îi provoacă bucurie. Pe de altă parte, partenerul ei, Joshua Kusher, mărturisea că abia așteaptă să își strângă copilul în brațe. Iar acel moment a sosit recent! Pe rețelele de socializare, Karlie Kloss a postat o imagine în care apare bebelușul, învelit.

Karlie Kloss și Joshua Kusher au început să meargă pe același drum din anul 2012. Bărbatul este fratele soțului Ivankei Trump. Șase ani mai târziu, în 2018, Karlie și Joshua se căsătoreau, iar în 2019 au susținut cea de-a doua petrecere pentru mariajul lor, arată Verdict.ro.

„Am întâlnit un bărbat în 2012, când aveam 19 ani. Era 2012, era o lume diferită, iar eu și partenerul meu am trecut prin multe momente grele împreună. Sunt mândră că el este partenerul meu, nu a fost ușor, dar a meritat, aș lua aceeași decizie de un milion de ori”, spunea Karlie Kloss despre soțul ei în trecut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joshua Kushner (@joshuakushner)

Recent, și modelul Emily Ratajkowski a născut

Emily Ratajkowski a devenit, oficial, mămică pentru prima oară! De acum înainte, celebrul model va avea un nou rol, și anume acela de părinte. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar numele pe care îl va purta va fi Sylvester Apollo Bear, așa cum a scris și ea pe rețelele de socializare. Pe instagram, Emily a postat și prima imagine cu bebelușul, în urmă cu câteva zile, în timp ce îl alăptează, și a scris un mesaj care a fost citit de peste trei milioane de utilizatori. Imaginea a strâns mii de comentarii din partea internauților.

Sursă foto: capturi video Youtube 1 & 2

Publicat: 18 mart. 2021, 11:24 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×