Modelul Emily Ratajkowski a născut! Ce nume special va purta bebelușul

Publicat: 16 mart. 2021, 12:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia modelului Emily Ratajkowski! Vedeta a adus pe lume, recent, un băiețel perfect sănătos, iar ea și partenerul ei de viață s-au gândit la numele pe care îl va purta de acum înainte pruncul.

Emily Ratajkowski a devenit, oficial, mămică pentru prima oară! De acum înainte, celebrul model va avea un nou rol, și anume acela de părinte. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar numele pe care îl va purta va fi Sylvester Apollo Bear, așa cum a scris și ea pe rețelele de socializare. Pe instagram, Emily a postat și prima imagine cu bebelușul, în urmă cu câteva zile, în timp ce îl alăptează, și a scris un mesaj care a fost citit de peste trei milioane de utilizatori. Imaginea a strâns mii de comentarii din partea internauților!

Bebelușul a venit pe lume chiar în ziua de 8 Martie, de Ziua Femeii.

„Sylvester Apollo Bear s-a alăturat pământului. Sly a sosit în data de 8.03.2021, în cea mai frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea”, a scris Emily pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily Ratajkowski nu a dorit să dezvăluie sexul bebelușului

Modelul în vârstă de 29 de ani i-a dedicat un adevărat poem copilului ei, pe fundalul unui video regizat de actrița Lena Dunham pentru Vogue. Emily Ratajkowski a mărturisit de ce nu vrea să dezvăluie sexul copilului ei: Când le-am spus prietenilor că sunt însărcinată după ”Felicitări!” prima întrebare a fost ”Ce vrei să fie?”. Vrem să răspundem că nu vom ști genul copilului nostru până când el va împlini 18 ani și ni-l va spune el.”

Pentru model și pentru soțul ei, important este să își crească copilul cu cât mai puține „stereotipuri de gen”. „Oricât de progresistă sper eu să fiu, înțeleg dorința de a afla genul. Pare o mică șansă de a vedea cine ar putea fi”. Totodată, deși ține genul în afara ecuației, Emily a admis că a crescut crezând că va fi mamă de fată. „Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat” .

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 16 mart. 2021, 12:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×