Demențial! Cum s-a fotografiat Emily Ratajkowski, la 5 săptămâni după ce a născut: ”Dacă așa arăți după ce ai adus pe lume un copil…”

Publicat: 15 apr. 2021, 13:58 Autor: Andreea Voicu Vedete

Emily Ratajkowski a adus pe lume în urmă cu cinci săptămâni un băiețel perfect sănătos. Modelul internațional arată incredibil în prezent, după ce a născut, iar comentariile internauților au pendulat în jurul acestui fapt: ce a făcut Emily după ce a născut de a reușit să arate atât de bine?

Modelul Emily Ratajkowski a născut în urmă cu aproape cinci săptămâni, iar imaginile postate în urmă cu câteva zile pe rețelele de socializare a creat o tabără pro și contra ei. Modelul internațional este fit, sexy și nici nu pare că ar fi purtat o sarcină timp de nouă luni! A revenit la formele pe care le avea dinainte, are abdomenul plat și este HOT! Urmăritorii ei i-au comentat la postări și au rămas uimiți de cât de bine poate arăta, în condițiile în care a fost gravidă!

”Fată, cum poți să ai corpul ăsta, după naștere?”, ”Ce gene ai! Arăți bine!”, ”Un rând de aplauze, vă rog!”, ”Zeiță”, ”Nu ai născut în urmă cu o lună?”, ”Așa arată corpul după ce ai născut? Serios?”, ”Dacă așa arăți după ce ai născut…”, ”Nu-mi vine să cred că ai născut”, ”Eu nu cred că a și născut luna trecută”, ”Chiar și după ce ai născut, ești subțirică tare!”, sunt doar o parte din mesajele pe care Emily le-a primit la ultima postare de pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ce nume poartă copilul modelului

Emily Ratajkowski a devenit, oficial, mămică pentru prima oară! De acum înainte, celebrul model va avea un nou rol, și anume acela de părinte. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar numele pe care îl va purta va fi Sylvester Apollo Bear, așa cum a scris și ea pe rețelele de socializare. Pe instagram, Emily a postat și prima imagine cu bebelușul, în urmă cu câteva zile, în timp ce îl alăptează, și a scris un mesaj care a fost citit de peste trei milioane de utilizatori. Imaginea a strâns mii de comentarii din partea internauților!

„Sylvester Apollo Bear s-a alăturat pământului. Sly a sosit în data de 8.03.2021, în cea mai frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea”, a scris Emily pe Instagram.

Sursă foto: instagram Emily Ratajkowski, capturi video Youtube

Publicat: 15 apr. 2021, 13:58 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×