Sexy mama! Cum s-a fotografiat Emily Ratajkowski. Modelul este în ultimul trimestru de sarcină

Publicat: 04 mart. 2021, 14:36 Autor: Andreea Voicu Vedete

Modelul Emily Ratajkowski se află acum în ultimul trimestru de sarcină. În curând, frumoasa tânără de 29 de ani va deveni mămică. Recent, ea a ales să se pozeze complet goală, iar imaginea a devenit extrem de apreciată pe rețelele de socializare.

Emily Ratajkowski s-a fotografiat complet goală, iar imaginea a strâns peste două milioane de aprecieri pe rețelele de socializare. De asemenea, fotografia în care apare în același timp senzuală, burtica ei de gravidă fiind pusă în lumina naturală, a strâns și aproape 12.000 de comentarii de la urmăritori.

Emily Ratajkowski nu a dorit să dezvăluie sexul bebelușului

Modelul în vârstă de 29 de ani i-a dedicat un adevărat poem copilului ei, pe fundalul unui video regizat de actrița Lena Dunham pentru Vogue. Emily Ratajkowski a mărturisit de ce nu vrea să dezvăluie sexul copilului ei: Când le-am spus prietenilor că sunt însărcinată după ”Felicitări!” prima întrebare a fost ”Ce vrei să fie?”. Vrem să răspundem că nu vom ști genul copilului nostru până când el va împlini 18 ani și ni-l va spune el.”

Pentru model și pentru soțul ei, important este să își crească copilul cu cât mai puține „stereotipuri de gen”. „Oricât de progresistă sper eu să fiu, înțeleg dorința de a afla genul. Pare o mică șansă de a vedea cine ar putea fi”. Totodată, deși ține genul în afara ecuației, Emily a admis că a crescut crezând că va fi mamă de fată. „Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat” .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Cine e Emily Ratajkowski

Născută în Londra și crescută în San Diego, Emily este celebră pentru aparițiile sale în campanii de modă, reviste, și în general pentru activitatea sa pe social media.

Numele întreg al modelului este Emily O’Hara Ratajkowski și și-a câştigat atenţia publicului după ce a apărut în sânii goi în videoclipul „Blurred Lines”, al lui Robin Thicke.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 04 mart. 2021, 14:36 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×