Emily Ratajkowski este însărcinată!

Publicat: 27 Oct. 2020, 10:42 Vedete

Emily Ratajkowski a anunțat că așteaptă un copil împreună cu soțul ei, actorul Sebastian Bear-McClard.

Modelul în vârstă de 29 de ani i-a dedicat un adevărat poem copilului ei, pe fundalul unui video regizat de actrița Lena Dunham pentru Vogue. Emrata a mărturisit de ce nu vrea să dezvăluie sexul copilului ei: Când le-am spus prietenilor că sunt însărcinată după ”Felicitări!” prima întrebare a fost ”Ce vrei să fie?”. Vrem să răspundem că nu vom ști genul copilului nostru până când el va împlini 18 ani și ni-l va spune el.”

Pentru model și pentru soțul ei, important este să își crească copilul cu cât mai puține „stereotipuri de gen”. „Oricât de progresistă sper eu să fiu, înțeleg dorința de a afla genul. Pare o mică șansă de a vedea cine ar putea fi.” Totodată, deși ține genul în afara ecuației, Emily a admis că a crescut crezând că va fi mamă de fată. „Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat” .

Cine e Emily Ratajkowski

Născută în Londra și crescută în San Diego, Emily este celebră pentru aparițiile sale în campanii de modă, reviste, și în general pentru activitatea sa pe social media.

Numele întreg al modelului este Emily O’Hara Ratajkowski și și-a câştigat atenţia publicului după ce a apărut în sânii goi în videoclipul „Blurred Lines”, al lui Robin Thicke.

Publicat: 27 Oct. 2020, 10:42 Vedete
Pe aceeași temă