VIDEO. Faceți cunoștință cu Emily, femeia cu cei mai frumoși sâni din lume! Imaginile care stârnesc imaginația bărbaților

Publicat: 18 Sep. 2020, 13:50 Vedete

Emily – un nume melodios, feminin și foarte popular! Dar voi știți cum arată femeia cu cei mai frumoși sâni din lume?

Emily Ratajkowski, un nume sonor în industria modellingului, a reușit să își strângă o comunitate imensă cu aproape 27 de milioane de urmăritori din întreaga lume. Emily a fost declarată drept ”femeia cu cei mai frumoși sâni din lume” și… își merită titlul! Modelul are un corp armonios, are o viață ”roz” acum, chiar dacă în trecut s-a confruntat cu anumite probleme în familie și în relații.

Este imaginea mai multor branduri celebre din care își scoate mulți bani și chiar a devenit ”muză” pentru unii bărbați artiști, dar și un exemplu de urmat pentru domnișoare. Mai mult decât atât, în anul 2018, Emily Ratajkowski s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, și anume Sebastian Bear-McClard, un actor și producător care a lucrat alături de Robert Pattinson pentru filmul „Good Times”.

Numele întreg al modelului este Emily O’Hara Ratajkowski și și-a câştigat atenţia publicului după ce a apărut în sânii goi în videoclipul „Blurred Lines”, al lui Robin Thicke.

Emily a fost abuzată în urmă cu câțiva ani

Frumoasa Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, a făcut mărturisiri incredibile despre perioada când ar fi fost abuzată de către un bărbat. Incidentul a avut loc în anul 2012, chiar la începutul carierei sale.

„Agentul meu mi-a spus să cumpăr un bilet de autobuz din Penn Station și să mă duc la Catskills, acolo unde un fotograf pe nume Jonathan Leder mă va lua. Avea să facem o sesiune foto în Woodstock, pentru o revistă de artă (Darius) și trebuia să rămân peste noapte la el”, povestea Emily, arată gsp.

„Mi-era frig și tremuram sub o pătură. Jonathan și cu mine eram pe o canapea și i-am simțit textura blugilor pe picioarele mele goale. După aia, totul a devenit încețoșat. Nu îmi aduc aminte să îl fi sărutat, dar țin minte că m-am trezit cu degetele lui în mine”, a mai povestit modelul.

Publicat: 18 Sep. 2020, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă