Gina Pistol, adevărul despre relație + Ce a afectat-o cel mai mult: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Publicat: 26 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Gina Pistol este foarte fericită cu viața pe care o are în prezent. Fosta prezentatoare TV a luat o pauză de la cariera sa în televiziune și s-a axat pe viața de familie, după ce s-a căsătorit cu Smiley și a devenit mama unei fetițe. Cu toate acestea, Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei.

În cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Gina Pistol a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu părinții ei, divorțați de pe vremea când ea avea doar șapte ani. Soția lui Smiley a mărturisit că a apelat la ajutorul unui terapeut pentru a-și rezolva problemele emoționale pe care le-a dobândit din relația defectuoasă cu părinții ei.

Gina Pistol, adevărul despre relație

După de au decis să divorțeze, părinții lui Gina Pistol s-au luptat o lungă perioadă prin tribunale pentru custodia ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea a fost lăsată în grija unei femei, moment în care s-a simțit abandonată și singură. Deși au trecut ani de zile de atunci, Gina recunoaște că nici în prezent nu a reușit să se apropie emoțional de părinții ei. Cu ajutorul terapeutului ea a reușit să identifice cauzele rupturii dintre ea și cei care i-au dat viață, dar și să gestioneze declanșatorii pentru emoții negative.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie. Iar cu mama… o iubesc, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie. Și nu am nicio legătură emoțională. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Și îmi declanșează ea mie niște triggere, nevindecate de altfel”, a povestit prezentatoarea TV în podcastul lui Damian Drăghici.

Ce a afectat-o cel mai mult: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

De asemenea, în cadrul podcastului, Gina a vorbit și despre revenirea ei în televiziune. Soția lui Smiley recunoaște că nu a reușit să se adune, la aproape un an de când și-a suspendat activitatea pe micul ecran. De altfel, nu e pregătită nici să se despartă de fiica ei, Josephine, care a început să meargă la grădiniță.

„Da. Atunci când sunt eu bine. Ca să fiu persoana pe care oamenii o îndrăgesc. Că eu, în esența mea, sunt un om minunat. Îmi place să fac oamenii să râdă, am o energie bună tot timpul. Dar atunci când sunt jos, am nevoie să îmi revin 100% ca să fiu eu Gina aia pe care o știu eu. Eu atunci când mă bag într-un proiect, nu îl văd ca pe un business, mă bag pentru că eu cred în el și fac tot ce îmi stă în putere să iasă bine. Sunt două proiecte care au loc în sufletul meu și îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie”, a mai spus ea.

Foto: social media

Publicat: 26 apr. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×