Ashley Tisdale a născut. Vedeta a adus pe lume primul ei copil

Publicat: 26 mart. 2021, 15:19 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia vedetei Ashley Tisdale. Ea și soțul ei, Cristopher French, au devenit părinți pentru prima oară. Actrița și cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul.

Ashley Tisdale a adus pe lume primul ei copil. Vedeta, care este și cântăreață, și actriță de succes, a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care a numit-o Jupiter Iris French. Micuța a venit pe lume în urmă cu trei zile, în data de 23 martie 2021, iar Ashley nu a ratat ocazia să posteze pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul. Vedeta, care are peste 13 milioane de urmăritori pe social media, a postat o fotografie alb – negru, în care le arată fanilor ei mânuța fetiței. Iată dovada!

„A vedea cât de diferit este corpul meu este ceva surprinzător pentru mine. Parcă nu mă recunosc în totalitate și se simte ca și cum aș trăi o experiență în afara corpului. Mă întreb dacă sunt chiar eu aceasta. Cred că totul se reduce la a accepta corpul versul a iubi corpul. Cred că îți poți iubi corpul indiferent de formă, dar partea cu acceptatul pare grea pentru mine”, a spus vedeta în urmă cu câteva zile, înainte de a naște.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Mai mult decât atât, potrivit Verdict.ro, Ashley Tisdale a renunțat la implanturile mamare: „După cum știți, am fost extrem de deschisă cu privire la călătoria mea privind sănătatea mentală. Acum mulți ani, am decis să îmi pun silicoane. Înainte de operație, credeam că corpul meu nu arăta bine și această schimbare mă va face să fiu mai încrezătoare. Pentru o scurtă perioadă, așa a fost. Nu pot să zic că sunt foarte mândră de alegerile pe care le-am făcut în trecut, dar nu le regret pentru că m-au adus aici”.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 26 mart. 2021, 15:19 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×