Bloggerița Chiara Ferragni a născut pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul

Publicat: 24 mart. 2021, 09:41 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare pentru bloggerița Chiara Ferragni. Blondina a devenit mămică pentru a doua oară, iar pe rețelele de socializare a postat și prima imagine cu bebelușul. A primit milioane de aprecieri!

Una dintre cele mai celebre bloggerițe la nivel internațional, Chiara Ferragni, a născut ieri pentru a doua oară. Blondina chiar a și postat pe rețelele de socializare prima imagine cu bebelușul, scriind în dreptul fotografiei: „23 Martie 2021. A noastră Vittoria”. Bloggerița mai are un copil alături de partenerul ei de viață, Fedez, un băiețel pe nume Leone.

Imaginea de pe rețelele de socializare a strâns peste patru milioane de aprecieri din partea urmăritorilor ei, dar și numeroase mesaje. Iată dovada!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Chiara și-a ascuns prima sarcină

Când a avut prima sarcină, Chiara Ferragni a fost discretă, însă presa internațională a scris că există posibilitatea să fie gravidă. Atunci, blondina nu i-a mai ținut pe jar pe toți și a făcut anunțul. În martie 2018, ea a devenit pentru prima oară mămică, aducându-l pe lume pe băiețelul ei, Leone. Pe 1 septembrie 2018, ea și Fendez s-au căsătorit în Sicilia, arată Verdict.

Chiara Ferragni (născută la 7 mai 1987), este un antreprenor italian, blogger de modă, influencer și designer care a colaborat cu branduri de modă și frumusețe prin intermediul blogului său ”The Blonde Salad”. În septembrie 2017, blondina a fost clasată pe primul loc pe lista Forbes ”Top Fashion Influencers”. Ferragni și rapperul italian Federico Lucia, cunoscut sub numele de Fedez, au început să se întâlnească la sfârșitul anului 2016.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 24 mart. 2021, 09:41 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă