Bloggerita, paralizata dupa ce a mangaiat o pisica fara stapan. S-a intamplat in timpul vacantei din Portugalia

Publicat: 24 ian. 2019, 14:32 Autor: Simona Life

O bloggerita a ramas paralizata de la sold in jos pentru ce a contractat o infectie bacteriana de la o pisica a strazii.

Gemma Birch, in varsta de 24 de ani, din Southport, Merseyside, a prins atasament fata de pisica numita Catarina, in timpul sederii la resortul din Albufeira in 2014.

Fara sa stie, animalul era purtatorul unei infectii potential mortale care in cele din urma a lasat-o intr-un scaun cu rotile cu lunile. Birch a spus ca a inceput sa vomite incontrolabil in ultima zi a vacantei si a lesinat in zborul de intoarcere.

A fost dus de urgenta la spitalul din Southport unde doctorii au descoperit in cele din urma ca scaunul ei continea bacteria campylobacter, frecvent gasita in carnea de pui cruda.

Birch a fost externata din spital o saptamana mai tarziu, insa a fost adusa iar de tatal ei in momentul in care a inceput sa-si simta picioarele amortite in mijlocul noptii.

Bloggerita, paralizata dupa ce a mangaiat o pisica fara stapan

Bloggerita, paralizata dupa ce a mangaiat o pisica fara stapan

Doctorii au diagnosticat-o cu sindromul Guillain-Barré, o afectiune care determina sistemul imunitar al organismului sa atace propriul sistem nervos.

Fata a povestit cum a petrecut patru luni la reabilitare si a reusit sa-si revina complet abia dupa 14 luni. Aceasta a spus: „Trebuia sa ma bazez pe asistente ca sa ma spele. Mi-am pierdut controlul asupra intestinelor si vezicii urinare si nu mi-am putut folosi bratele pentru ca se simteau fragile”.

Tanhara spune ca pisica s-a infectat dupa ce a umblat prin tomberoane. Aceasta experienta neplacuta a facut-o sa nu se mai apropie de animalele fara adapost, insa asta n-o va impiedica sa adopte animale domestice pe viitor.

Publicat: 24 ian. 2019, 14:32 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă