A paralizat din cauza unor exercitii simple pe care le facea in sala de sport! E cumplit prin ce a putut sa treaca aceasta tanara

Publicat: 22 feb. 2018, 18:22 Autor: madalina m. Life

O tanara cunoscuta pentru stilul sau de viata sanatos a trecut printr-un real cosmar.

In varsta de 23 de ani, Marcelle Mancuso, originara din Brazilia, se afla in sala de sport atunci cand a inceput calvarul. Aceasta alegea foarte des sa isi petreaca timpul exersand la aparate, dar cand facea niste exercitii simple a simtit ca ceva nu e tocmai in regula.

Marcelle Mancuso avea un trup demn de invidiat, dar cu toate acestea avea constant grija de felul in care arata. Ea practica mereu tot soiul de seturi de exercitii si se antrena foarte des, iar in clipa in care a paralizat se afla tot in sala de sport.

A paralizat din cauza unor exercitii simple pe care le facea in sala de sport

Din cate se pare, tanara nu si-a mai putut sustine greutatea corpului atunci cand facea cateva exercitii pentru tonifierea abdomenului. Mai mult, ea a decis sa isi lucreze si spatele in acelasi timp, printr-o serie de intinderi.

In doar o clipa de neatentie aceasta s-a dezechilibrat si a picat in cap de pe aparatul din sala de sport, iar toata greutatea corpului i-a presat gatul. In clipa in care a fost dusa de urgenta la spital, medicii au descoperit ca isi fracturase o vertebra.

Au urmat luni intregi de chin pentru Marcelle Mancuso, pentru ca tanara a mai aflat de la medici ca a ramas paralizata. O perioada nici nu isi putea misca picioarele, dar a dat dovada de o motivatie iesita din comun.

A paralizat din cauza unor exercitii simple pe care le facea in sala de sport

Tanara de 23 de ani le-a oferit tuturor o lectie puternica de viata. Chit ca risca sa nu mai poata merge niciodata, pentru ca s-a accidentat in sala de sport, ea a reusit sa isi infranga acea problema medicala.

Imediat dupa ce a fost operata si medicii i-au introdus o placuta metalica in coloana vertebrala, pentru a inlocui acea vertebra, Marcelle nu simtea absolut nimic la nivelul mainilor si nici a picioarelor.

Disperata ca nu va putea sa se mai deplaseze vreodata, ea a inceput sa faca sesiuni lungi si dureroase de fizioterapie, si abia dupa aproape un an putea sa se tina pe picioare. Dupa alte cateva luni, insa, ea si-a intarit masa musculara si s-a intors in sala de sport, desi se accidentase atat de grav.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 22 feb. 2018, 18:22 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă