Femeia a ramas cu degetele paralizate, dupa ce s-a jucat non-stop pe smartphone! Medicii s-au ingrozit cand i-au vazut membrele. Facuse o reala obsesie! VIDEO

Publicat: 31 oct. 2018, 19:25 Autor: madalina m. Life

O femeie din China a ramas cu degetele paralizate, din cauza jocurilor de pe smartphone.

Tanara a ramas cu degetele paralizate pentru ca s-a jucat mult prea mult timp pe telefonul sau mobil. Medicii s-au ingrozit cand au vazut cum arata mana ei, iar in urma mai multor analize au iesit la iveala detalii socante.

Aceasta si-a pus viata in pericol, desi momentele in care doar s-a jucat pe smartphone trebuiau sa fie unele de vacanta. Dar s-a gandit ca nu are altceva mai bun de facut, iar din aceasta cauza, degetele de la mana dreapta i-au ramas complet paralizate.

a ramas cu degetele paralizate

Tanara din China se afla in concediu si s-a jucat timp de o saptamana, non-stop, pe telefonul sau mobil. Din pricina acestei activitati pe care a practicat-o in fiecare zi, ea a ramas cu degetele paralizate.

Intreaga sa mana dreapta e complet deformata si s-ar parea ca aceasta s-a delectat cu jocuri pe smartphone intr-un mod neintrerupt, pe durata a sapte zile. Medicii au diagnosticat-o cu „tensinovita”, o inflamatie a membranelor seroase care inconjoara tendoanele si faciliteaza miscarea.

Boala cu care si tanara din China a fost diagnosticata este provocata, de obicei, de ultilizarea intr-un mod excesiv a articulatiilor. Femeia a „butonat” dispozitivul intr-un mod obsesiv, pana cand a ramas cu degetele paralizate si s-a speriat teribil.

Odata ajunsa la spital, ea a povestit ca tot ce a facut in ultima saptamana a fost sa se joace pe smartphone. Aceasta nu stia ca obiceiul, practicat de de foarte multi tineri din intreaga lume, e unul cat se poate de daunator.

Totusi, din fericire pentru pacienta din China, medicii au reusit sa ii salveze membrul afectat. Dupa ce i-a fost administrat un tratament, a reusit sa isi recapete controlul aproape complet, asupra degetelor pe care nici nu si le mai simtea.

Nu se stie, insa, daca aceasta a inceput sa se joace din nou, atunci cand s-a facut bine. Mai mult, medicii au avertizat ca simptomele acestei boli pot varia, in cazul fiecarei persoane, mai ales in ceea ce-i priveste pe cei care fac o adevarata obsesie pentru dipozitivele inteligente.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 31 oct. 2018, 19:25 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă