Primul oras din lume unde autobuzele scolare se conduc singure si nu mai au sofer! Viitorul arata incredibil!

Publicat: 25 Sep. 2018, 14:46 Life
Primul oras din lume unde autobuzele scolare se conduc singure si nu mai au sofer! Viitorul arata incredibil!

Multi parinti s-au aratat ingrijorati de faptul ca autobuzul poate “scapa” de sub control si pot aparea accidente.

Primul oras din lume unde autobuzele scolare se conduc singure si nu mai au sofer! Americanii se grabesc sa sa adopte toate noile tehnologii si nu rateaza nicio ocazie de a testa limitele tehnologiilor actuale.

Babcock Ranch este un orasel micut din Florida situat in partea de sud-est a statului american. El este cunoscut in SUA pentru faptul ca a fost primul oras din tara care a reusit sa foloseasca in totalitate enerfie solara pentru necesitatile comunitatii. Acum, orasul Babcock Ranch urmeaza sa mai marcheze o premiera mondiala prin incercarea de a transporta copiii la scoala cu autobuze electrice autonome. Oricat ar parea de incredibil micile autobuze electrice-smart deja circula pe strazile orasului, iar elevii o data cu ele.

Autoritatile locale au incheiat un parteneriat cu compania Transdev pentru un program pilot de test pentru a vedea cum functioneaza acest timp de transport. Autobuzele pot transporta pana la 12 copii simultan si au un traseu predefinit si puncte fixe unde se opresc si punctul final este fix in fata scolii.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Sep. 2018, 14:46 Life
Pe aceeași temă