”Gemenele viitorului”, Adina și Oana Timofte, previziuni surprinzătoare pentru finalul anului 2022!

Publicat: 31 iul. 2022, 09:19 Autor: Dora Bazavan Vedete

Au fost denumite gemenele viitorului și pe bună dreptate! Au viziuni clare si precise!

Surorile Adina și Oana Timofte, specialiste în numerologie, știu exact cum se vede România spre final de 2022 și ce ne așteaptă de acum încolo, în funcție de zodiac și cifra destinului. Ce schimbări economice și sociale vom avea în viața de zi cu zi, dar și în viața de cuplu și de familie, și la ce ar trebui să fim mai atenți, aflați dintr-o analiză amănunțită făcută special pentru cititorii CIAO.RO!

“Anul 2022 din punct de vedere numerologic creează la nivel general energie duala din toate punctele de vedere și în toate aspectele vieții. În 2022 vom asista la evenimente extreme ce țin de mediul înconjurător (în special cele ce au legătură cu apa și focul).

Ceea ce trebuie sa conștientizezi este faptul ca 2022 te va pune față în față cu responsabilitățile de care ai fugit anii trecuți și în fața cărora ești obligat sa acționezi!
Vor apărea de pe o zi pe alta oameni care devin influenți, se vor decide lucruri mai ales seara între orele 20.00-22.00 Comunicarea este asul din mânecă a acestui an…știi cum să folosești comunicarea, vei avea de câștigat!

Cei care sunt tranzitati de energia cifrei 2 în plan personal (zi de naștere, lună naștere, nume sau prenume, energia banilor, număr casă, număr mașină, număr de telefon, etc) vor avea parte de un an în care relațiile cu cei din jur vor fi testate. Partea financiară va fi mai atent analizată, starea interioară cu multă încărcătura!

La nivel general, anul 2022 te încearcă și îți testează relația de cuplu. Este foarte important să privești obiectiv acest aspect al vieții tale și să decizi dacă ești cu adevărat fericit/ă în relația actuală!

Luna august te va determina sa te direcționezi către stima de sine, către încrederea în tine și forțele proprii. Dacă îți lipsește autoaprecierea și nu îți știi calitățile, este timpul să le descoperi. Dacă vrei să schimbi ceva, luna august te susține, important este să acționezi. 5, 14, 23 august sunt zile cu o încărcătură specială energetică.

Luna octombrie te va pune față în față cu capacitatea ta de a-i accepta pe ceilalți cu iubire, iar în cazul în care nu poți face acest lucru te vei afla în situația în care îți vei pierde timpul criticând și acceptând cu greu atitudinile diferite ale celor din jurul tău.

Luna septembrie vine cu o nouă șansă pentru iubire și ne sprijină în a face schimbări în carieră. Învață să te responsabilizezi, lasă pasivitatea deoparte și acționează.
Dacă vei fi deschis către a comunica, dacă vei lăsa deoparte dorința de control, dacă vei face ordine la propriu în mediul în care îți petreci existența, energiile vor lucra în beneficiul tău.

Luna noiembrie vine și te ghidează energetic să conștientizezi când este cel mai potrivit moment pentru a acționa. Acest sprijin energetic vine doar dacă câmpul tău energetic financiar este echilibrat.

Este luna care va aduce în prim plan energia banilor si oportunitățile de a face mai mulți bani. În cazul în care la nivel personal avem blocaje financiare iar darul divin financiar nu este activat vom fi puși în fața unor evenimente neplăcute (vom primi amenzi, vor apărea cheltuieli neprevăzute care ne golesc buzunarele)

Luna decembrie îți va arăta roadele muncii tale (fie benefice fie mai puțin benefice). Este luna în care vei simți nevoia să schimbi ceva în viața ta. Încearcă să eviți victimizarea, izolarea, melancolia și aroganța.

Disputele cu cei din jur vor fi mai proeminente dar acest lucru se întâmplă pentru că ești nemulțumit de rezultatele propriilor acțiuni (să știi că doar tu ești responsabil pentru evoluția ta)”, au detaliat Adina și Oana Timofte pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 31 iul. 2022, 09:19 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă