S-a desfigurat cu ondulatorul de par! Femeia a suferit arsuri grave. Imagini care va pot afecta emotional

Publicat: 25 Apr. 2019, 10:42 Life

Femeia si-a mutilat chipul cu ondulatorul de par si in prezent arata infiorator. Totusi, ea incearca sa fie optimista, desi a suferit cateva interventii de recuperare.

O mamica din Statele Unite ale Americii s-a desfigurat cu ondulatorul de par, in timp ce incerca sa se pregateasca pentru un eveniment. Tanara a marturisit prin tot ceea ce a trecut. In doar cateva secunde, ondulatorul foarte fierbinte i-a picat peste fata.

In acele momente, in care s-a petrecut accidentul oribil, femeia incepuse sa sufere o criza de epilepsie, si nu mai era constienta de ceea ce face. Imaginile cu Brittney Cullivan au reusit sa ingrozeasca, odata ce femeia si-a spus povestea si si-a aratat chipul de acum.

Tanara mamica s-a desfigurat cu ondulatorul de par

S-a desfigurat cu ondulatorul de par

Tanara mama este originara din Cleburne, in Texas, SUA. A marturisit ca episodul socant nu a facut-o sa se descurajeze, sau sa renunte la practicile sale de ingrijire si infrumusetare. Inca are un ondulator de par, desi a suferit foarte mult din pricina unui model similar. O femeie este complet desfigurata dupa ce a fost lovita de artificii necontrolate

Accidentul infiorator s-a petrecut cu un an de zile in urma. Brittney Cullivan s-a desfigurat cu ondulatorul de par si incearca sa traiasca o viata cat mai normala e cu putinta. Criza ei s-a petrecut in luna ianuarie din 2018. Femeia de 32 de ani si-a scapat ondulatorul incins peste fata si nu l-a putut lua cateva secunde.

Se afla in baia din propria casa atunci cand a trait episodul epileptic. Tanara e mama a trei copii si a povestit ca initial micutii se temeau de ea. Totul din pricina felului in care a ajuns sa arate in prezent.

Brittney a fost diagnosticata in anul 2013 cu epilepsie, dar pana anul trecut nu a mai avut crize atat de severe. Ea a picat cu fata pe ondulatorul care i-a provocat arsuri de gradul III. Au fost necesare sase operatii de reconstructie faciala, dar si grefe de piele.

„Mi-am inceput ziua in mod obisnuit. Ma pregateam sa plec de acasa si imi ondulam parul. Stateam in baia noastra si urmatorul lucru pe care mi-l amintesc este ca eram la spital. Fiica mea Makennah, care avea pe atunci varsta de 8 ani, m-a gasit intinsa pe jos on baie si si-a sunat bunicii”, a povestit femeia din SUA.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 25 Apr. 2019, 10:42 Life
Pe aceeași temă