O mașină dată dispărută de 27 de ani, a fost găsită într-un pom! Este ireal cum s-a întâmplat asta

Publicat: 22 nov. 2019, 11:12 Autor: Simona Life

Descoperire uluitoare făcută de un bărbat atunci când își plimba câinele prin pădure, ca în fiecare zi.

Era o obișnuință să stea printre copaci câteva ore bune pe zi, însoțit doar de patruped și mare i-a fost mirarea atunci când s-a trezit în mijlocul unui luminiș, după ce s-a abătut de la drum.

Bărbatului nici prin cap nu i-a trecut că va găsi o mașină în mijlocul copacilor. Aceasta era întoarsă cu roțile în sus, pe o pantă. Bărbatul s-a apropiat cu grijă, de teamă ca mașina să nu se prăbușească peste el.

În acel moment a observat că mașina era, de fapt, un Porsche, sprijită în trunchiul unui copac rămas în picioare, în ciuda impactului care părea să fi fost violent. Bărbatul n-a stat pe gânduri și a sunat la Poliție.

Când au ajuns acolo, polițiștii au încercuit zona și au început să facă cercetări. După scurt timp, s-a ajuns la concluzia că mașina care stătea în fața lor fusese furată cu aproape 27 de ani în urmă.

Conform datelor din anchetă, autoturismul, un Porsche 924, a dispărut din parcarea unui cinematograf în aer liber din Medford, Oregon. Mașina era parțial acoperită de plante și plină de pământ. Plăcuțele de înmatriculare erau expirate din 1991.

Însă când au început să miște mașina, polițiștii au găsit mai multe oase. Investigația a arătat că nu erau rămășițe umane, ci ale unei căprioare.

Sursa: Realitatea

Publicat: 22 nov. 2019, 11:12 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă