Caz șocant! O tânără de 20 de ani a fost declarată moartă, dar a înviat înainte de îmbălsămare

Publicat: 25 aug. 2020, 10:05 Autor: Andreea Voicu Arhiva

O situație șocantă a avut loc în Detroit. O femeie care a fost declarată decedată a înviat chiar înainte de procesul de îmbălsămare. Cum a fost posibil acest lucru.

Întreaga scenă a avut loc în Southfield, unde o femeie a fost găsită fără suflare în propria sa locuință. În cursul zilei de duminică, o echipă medicală a fost prezentă la casa unde se afla femeia. Tânăra de 20 de ani nu răspundea.

Timp de 30 de minute, medicii de pe ambulanță au încercat să o resusciteze, însă organismul femeii nu dădea niciun semn de reușită. Medicul de la camera de urgențe a pronunţat pacientul decedat pe baza informaţiilor medicale furnizate, arată Mediafax.

Au declarat-o decedată, deși era în viață! Ce a spus mama fetei de 20 de ani care urma să fie îmbălsămată

Apoi, biroul examinatorului din Oakland a transmis familiei faptul că trupul tinerei de 20 de ani poate fi eliberat fără autopsie, însă ulterior s-a aflat că ea era în viață! Chiar înainte de îmbălsămare, femeia începuse să respire.

Personalul medical a confirmat că fata respiră, după ce angajații unei case funerare și-au dat seama de acest lucru. Mama fetei de 20 de ani, Erica Lattimore, a fost fericită că fiica ei este în viață, dar s-a enervat pe personalul medical care a declarat-o, înainte, moartă. Acum, însă, se desfășoară o anchetă internă față de pompierii care au intrat în casa fetei și de poliție.

„Cineva a pronunţat decesul copilului meu şi el nici măcar nu a murit”, a spus mama fetei.

Până în acest moment, oficialii din poliție nu au oferit un verdict clar și nici nu au făcut declarații despre acest caz. Fata se află sub monitorizarea medicilor, după ce organismul acesteia a trecut printr-un șoc. Familia cere explicații de la personalul medical și pompierii care au fost prezenți în ziua în care fiica lor a fost declarată decedată, deși era în viață.

Publicat: 25 aug. 2020, 10:05 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă