Un copil de trei ani aproape a ars de viu! Scena înfiorătoare s-a petrecut în Vaslui

Publicat: 16 nov. 2019, 11:45 Autor: Simona News 3
Un copil de trei ani aproape a ars de viu! Scena înfiorătoare s-a petrecut în Vaslui

Băiețelul a fost salvat în ultima secundă de mama lui, care credea că ăsta îi va fi sfârșitul.

Un copil de trei ani aproape a ars de viu! Băiețelul a fost salvat înainte de a se întâmpla o tragedie, în doar ultimele secunde, salvându-i viața copilului.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Băcani, din Vaslui, atunci când băiatul dormea şi era singur în casă, când părinţii erau ocupați cu treburile gospodăreşti, prin curte.

Un copil de trei ani aproape a ars de viu!

Un copil de trei ani a ars de viu

Mama acestuia pusese la uscat mai multe rufe, pe sobă, care într-o secundă au luat foc şi au căzut peste copil. Flăcările s-au extins rapid și au aprins şi hainele pe care micuţul le avea pe el.

„A suferit arsuri de gradele 1 si 2 pe aproximativ 70-75 la sută din suprafața corpului”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt IJSU Vaslui, potrivit a1.ro.

Mama a înțeles ce se întâmplă atunci când a auzit ţipetele copilului, și a fugit într-un suflet în casă. Cu toate că era speriată, aceasta e reușit să stingă flăcările şi l-a scos repede pe copil afară, după care a sunat după ajutor.

„Ambulanța TIM Vaslui a fost solicitată să intervină în comuna Băcani pentru a prelua de pe ambulanţa SAJ. Copilul, aflat într-o stare gravă, a fost transportat la o unitate medicala de specialitate”, a adăugat Stanciu.

„Era în şoc şoc hipovolemic şi cu tulburări de respiraţie. Pacientul a fost stabillizat hemodinamic şi respirator, iar, ulterior, a fost transportat, într-o primă fază la spitalul din Bârlad”, a explicat dr. Dan Ungureanu, SAJ Vaslui.

Publicat: 16 nov. 2019, 11:45 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×