Copil de cinci ani, ținut într-o cușcă pentru pisici cu lunile. Părinții l-au ucis în cele din urmă

Publicat: 16 nov. 2019, 12:46 Autor: Simona News 3
Copil de cinci ani, ținut într-o cușcă pentru pisici cu lunile. Părinții l-au ucis în cele din urmă

Bietul copil a avut parte de un sfârșit tragic după ce a fost torturat cu lunile chiar de proprii părinți.

Copil de cinci ani, ținut într-o cușcă. O instanţă din Singapore a arătat fotografii înfricoșătoare cu o cuşcă pentru pisici în care a fost ţinut un băieţel de doar cinci ani de către părinţi, înainte de a-l ucide într-un mod barbar.

Azlin Arujunah şi Ridzuan Mega Abdul Rahman, în vârstă de 27 de ani, sunt acuzaţi că au turnat apă clocotită peste fiul lor, la domiciliul lor din sudul oraşului-stat.

Copil de cinci ani, ținut într-o cușcă

Anchetatorii au mai scos la iveală faptul că băieţelul a fost ţinut luni de zile în cuşca pentru pisici şi torturat cu lingura fierbinte, după care a fost ucis, potrivit adevarul.ro.

În urma examenului medico-legal, s-a stabilit că băieţelul a murit din cauza loviturile primite în cap dar şi a arsurilor provocate de apa fierbinte.

Mama copilului, Azlin, s-a apărat în fașa instanței, spunând că nu a intenţionat să-şi omoare copilul. „Cum aş putea să omor un copil? Uitaţi-vă cât de mică sunt”, a spus femeia.

„Nu am vrut să torn apă fierbinte pe el, dar era foarte obraznic cu mine.” a mai spus femeie. Aceasta le-a spus poliţiştilor că „doar intenționa să-i dea o lecţie”, potrivit antena3.ro.

Publicat: 16 nov. 2019, 12:46 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă