Anunț cutremurător! Un mare cutremur va fi în Romania, în 2020

Publicat: 16 nov. 2019, 10:36 Autor: Simona News 3
Anunț cutremurător! Un mare cutremur va fi în Romania, în 2020

O cunoscută pagină de internet pe care geologul rus Viktor Bokov face predicții anunță un posibil cutremur catastrofal în România

Anunț cutremurător! Acești seismologi se ocupă de studiul cutremurelor de peste 20 de ani și au anunțat și cutremurul din Sumatra din 2004 cu două zile înainte.

Viktor Bokov, un om de știință din St.Petersburg, anunță cutremurele cu doar cîteva zile înainte de a se produce.

Anunț cutremurător!

Informațiile despre viitorul dezastru din Asia de Sud-Est, care a ucis 215.000 de oameni, au apărut pe site-ul Institutului Arctic și Antarctic (pe care sunt publicate periodic previziunile lui Bokov) cu două zile înainte ca tsunamiul să lovească țărmurile asiatice.

Viktor Bokov prezice cutremurele cu câteva zile înainte de a lovi. Specialiștii din Japonia și Orientul Îndepărtat al Rusiei folosesc în mod regulat previziunile omului de știință pentru a evita victimele din zonele periculoase seismic.

Viktor Bokov a prevăzut și că în Vrancea va avea loc un cutremur. Pe blogul oficial al lui Ioan Istrate, acesta a scris acum trei zile următoarele cuvinte:

„Se poarta discutii fulger despre: VIATA DUPA MOARTE. Aud vorbindu-se despre incendii, scoli din Bucuresti – Suceava si despre Antibiotice Bucuresti.

Postul pus de Istrate poate fi vazut in foto. Cuvintele publicate de catre Istrate intra in contradictie cumva cu ceea ce a publicat in aceasta seara:

Vibratiile au inceput sa scada. Atentionarea ia sfarsit prin evenimentul de azi. Cutremurul de azi nu are replici.” potrivit stareapresei.ro.

Publicat: 16 nov. 2019, 10:36 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă