Infiorator! Iubitul i-a aruncat cu acid in fata, iar acum este desfigurata pe viata! Cum arata si cati bani ii cere drept despagubire?!

Publicat: 20 Aug. 2018, 15:31 Life

Acum toti o vad ca pe “Scarface” si ea si-a asumat aceasta porecla si chiar poarta tricouri cu personajul care o reprezinta destul de bine.

Iubitul ei i-a aruncat cu acid in fata iar acum este desfigurata pe viata. Vanessa Münstermann este din Hannover, Germania si a fost atacata cu acid sulfuric pe strada acum 2 ani de catre fostul ei iubit. Acum ea il da in judecata pentru ca nu mai poate munci din cauza leziunilor la ochi.

Vanessa ii cere despagubiri de 250.000 de euro, desi instanta l-a gasit vinovat si a fost bagat in inchisoare pentru 12 ani. Dupa atac ea a incercat sa revina la viata ei normala dar nu a mai reusit dupa ce si-a dat seama ca are mari probleme de vedere si oamenii au poreclit-o “Two Face”.

Avocatul fostului ei iubit sustine ca barbatul nu are de unde sa plateasca aceasta suma uriasa drept despagubiri. Imaginile cu ea dupa ce a fost operata ca sa i se salveze cat se mai putea din fata sunt foarte greu de privit.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Aug. 2018, 15:31 Life
Pe aceeași temă