A fost cel mai puternic om din lume, iar acum a ajuns o ruina! Risca sa nu mai poata merge niciodata dupa ce si-a distrus corpul in ultimul hal!

Publicat: 08 nov. 2018, 11:47 Autor: D. C. Vedete

A platit milioane de dolari pe interventiile chirurgicale pe care si le-a facut doar ca sa poata sa aiba o viata normala.

A fost cel mai puternic om din lume, iar acum a ajuns o ruina! Ronnie Coleman a fost unul dintre oamenii care au dus culturismul la un cu totul alt nivel atunci cand acest gen de competitii au devenit celebre in SUA. Barbatul de culoare a fost declarat de 8 ori cel mai musculos om din lume iar in perioada lui maxima de forma arata ca un taur. In prezent muntele de om are 54 de ani si se stinge pe picioare, din muschii de alta data aproape ca nu a mai ramas nimic. In perioada competitionala avea la cei 1.80 cm peste 136 de kilograme si era extrem de bine definit si uimea pe toata lumea cu bratele si coapsele lui, acestea fiind doua dintre punctele lui forte.

A devenit celebru dupa ce mai multe televiziuni au filmat reportaje ample cu antrenamentele lui zilnici cu greutati uriase. Ronnie avea nevoie in permanenta de 2 oameni care sa-l asiste cu ganterele si bara cu care facea antrenamente. Greutatile lui erau atat de mari incat si cei doi asistenti ai sai erau foarte atent alesi.

Zeci de ani la rand antrenamentele cu greutati supra-omenesti si-au pus amprenta pe corpul lui, acum ajungand sa fie intr-o forma fizica extrem de proasta. Coleman a ajuns pe masa de operatie de 10 ori de cand s-a retras din activitate, avand accidentari foarte grave din cauza miilor de tone de greutati pe care le-a ridicat de-a lungul carierei.

A fost cel mai puternic om din lume, iar acum a ajuns o ruina!

Ronnie a declarat recent ca e posibil sa ramana paralizat toata viata, dupa ce chirurgul care l-a operat a gresit interventiile.”Daca as fi facut ultimele 3 operatii cum trebuie, acum mergeam fara probleme. Din pacate, chirurgul a facut tot posibilul sa ma opereze de cat mai multe ori, pentru a face bani. In total, am platit in jur de 2 milioane de dolari pentru toate operatiile, e clar care a fost obiectivul lui”, a declarat fostul rege al musculosilor.

Publicat: 08 nov. 2018, 11:47 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă