Declarația surorii lui Busu, despre starea de sănătate a acestuia: „O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”

Publicat: 08 nov. 2018, 09:24 Autor: Simona News 3
Declarația surorii lui Busu, despre starea de sănătate a acestuia: O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a vrut să mulțumească persoanelor care s-au gândit la fratele ei și a lasat un mesaj pe contul de Facebook.

In acel mesaj Raluca a spus că momentan starea lui Florin Busuioc este stabilă, însă pericolul nu a trecut, iar Busu este sub strictă supraveghere medicală.

„Vă mulțumim din suflet tuturor pentru urările de bine și sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris Raluca Iorga pe contul personal de facebook.

„O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”

Declarația surorii lui Busu, despre starea de sănătate a acestuia:

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi seară. Durerile au aparut după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală. Operaţia la care a fost supus actorul a fost finalizată cu succes.

Florin Busuioc, 56 de ani, s-a plâns în jurul orei 21:30 că se simte rău şi ca nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a aşezat. Loredana Chimoiu, corespondentul Observator la Craiova, a dezvăluit, miercuri de dimineaţă, detalii despre momentele de după ce actorului i s-a făcut rău.

Intervenția toînsă s-a făcut cu întârziere, pentru că medicul șef nu a raspuns la timp la telefon pentru a aproba operația.

Dupa acea operație, Florin Busuioc a fost transferat cu elicopterul la Institutul CC Iliescu de la Spitalul Fundeni din București, unde este ținut sub strictă supraveghere.

Publicat: 08 nov. 2018, 09:24 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×