Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic. Cum se simte vedeta PRO TV

Publicat: 07 Nov. 2018, 10:00 News 3

Vesti proaste pentru fanii lui! Celebrul actor si om de televiziune are probleme de sanatate.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi seară. Durerile au aparut după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală. Operaţia la care a fost supus actorul a fost finalizată cu succes.

Florin Busuioc, 56 de ani, s-a plâns în jurul orei 21:30 că se simte rău şi ca nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a aşezat. Loredana Chimoiu, corespondentul Observator la Craiova, a dezvăluit, miercuri de dimineaţă, detalii despre momentele de după ce actorului i s-a făcut rău.

Florin Busuioc a asteptat ambulanta multe minute

Acesta a căzut de pe scaun şi colegii au sunat la 112. Au fost şase apeluri la numărul de urgenţă şi o ambulanţă SMURD a ajuns la Filarmonică. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Cristina Geormăneanu, actorul se află acum în afara oricărui pericol. Medicii au efectuat o operaţie minim invazivă pentru montarea unui stent.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova. La faţa locului a fost chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraş. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Nov. 2018, 10:00 News 3
Pe aceeași temă