Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic. Cum se simte vedeta PRO TV

Publicat: 07 nov. 2018, 10:00 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Vesti proaste pentru fanii lui! Celebrul actor si om de televiziune are probleme de sanatate.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi seară. Durerile au aparut după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală. Operaţia la care a fost supus actorul a fost finalizată cu succes.

Florin Busuioc, 56 de ani, s-a plâns în jurul orei 21:30 că se simte rău şi ca nu mai poate să respire. A vrut să iasă la aer, dar nu a putut şi s-a aşezat. Loredana Chimoiu, corespondentul Observator la Craiova, a dezvăluit, miercuri de dimineaţă, detalii despre momentele de după ce actorului i s-a făcut rău.

Florin Busuioc a asteptat ambulanta multe minute

Acesta a căzut de pe scaun şi colegii au sunat la 112. Au fost şase apeluri la numărul de urgenţă şi o ambulanţă SMURD a ajuns la Filarmonică. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Cristina Geormăneanu, actorul se află acum în afara oricărui pericol. Medicii au efectuat o operaţie minim invazivă pentru montarea unui stent.

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova. La faţa locului a fost chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraş. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova. Este deja în sala de intervenții. Momentan trebuie stabilizat. Este în operație.

Nu va putea fi transportat, acum sunt cele mai importante momente, în care trebuie stabilizat. Abia ulterior se va lua o decizie în acest sens. Nu se pune problema trimiterii unor medici de la București la Craiova. Din cauza ceții oricum nu poate zbura nimic acum”, a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardicPotrivit unor surse medicale, şeful Secţiei de Cardiologie şi-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr care urmează să intre în sala de operaţie pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la Bucureşti.

„Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu.

Publicat: 07 nov. 2018, 10:00 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă