Speak e gripat și îngrijorat! Artistul a ajuns pe perfuzii: „Îmi cad ochii din cap și a început să mă doară gâtul”

Publicat: 29 dec. 2022, 15:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

Speak e gripat și îngrijorat! Speak s-a îmbolnăvit rău și a zăcut câteva zile, începând cu data de 24 decembrie, așa că nu a avut un Crăciun prea fericit.

Artistul a ajuns la spital și i s-au făcut perfuzii pentru a-l mai pune puțin pe picioare. Înainte de el, iubita lui, Ștefania, pe care cântărețul o alintă “șoarec”, a avut și ea de tras în urma unei răceli.

Speak e gripat și îngrijorat

Speak s-a lamentat pe rețele de socializare că nu se simte prea bine, dar că încearcă să se vindece. Pentru că după Revelion el și iubita lui vor pleca într-o destinație pe care nu au făcut-o încă publică. Și vor continua să filmeze pentru vlogul lor de călătorii. Artistul a avut însă un concert  în seara de 27 decembrie pe care l-a onorat, așa răcit și gripat cum era. Și a anunțat înainte pe story-ul pe care l-a făcut, că nu se va poza și pupa cu fanii pentru că nu își dorește să dea gripa sau virusul mai departe!

Artistul a ajuns pe perfuzii

Doar că după concertul de aseară i s-a întors răceala și este foarte supărat! “Mânca-v-aș gura voastră, e groasă! Îmi cad ochii din cap și a început să mă doară gâtul! Ce dracu fac eu? Mi-am dat cu ceai, mi-am pus sare pe piept, m-am dat cu nu știu ce pastile de imunitate, albastru de metil, nu am febră! Bă, băiatule, am râs la story-ul trecut și m-a bufnit tusea de să moară Ciprian! Sunt extrem de prost, recunosc!”, a spus Speak, supărat, pe Instagram.

Ce mesaj i-a trimis artistul iubitei sale de ziua ei

Ștefania lui Speak a împlinit 26 de ani pe 25 decembrie așa că artistul și-a copleșit iubita cu urări care mai de care. “De când te-am cunoscut, te-am iubit de numa’ numa’! Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că ai grijă de mine! La mulți ani frumoși și să rămâi la fel de visătoare, optimistă și om bun!”, i-a  spus Speak, Ștefaniei.

Între Speak și Ștefania este o diferență de vârstă de 10 ani însă cei doi privesc asta cu relaxare. Luând fiecare lucru din relația lor cu avantajul și dezavantajul său. Într-un interviu pentru VIVA!, Ștefania a spus cum vede ea diferența de vârstă dintre ea și iubitul său.

“Faptul că între mine și Ștefan este o diferență de 10 ani pot spune că în 70% din timp este un avantaj, eu sunt visătoare și cu capul în nori, vârsta este de vină. Atunci intervine Ștefan care a trecut prin această etapă și mă îndrumă. Mă ajută să iau deciziile cele mai corecte, îi ofer din energia mea și din pofta mea de viață, așa îl întineresc”, a spus cântăreața.

Publicat: 29 dec. 2022, 15:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×