Care e numele real al lui Speak. Doar apropiații lui știu acest lucru!

Publicat: 10 mart. 2021, 11:09 Autor: Elena Vedete

Cunoscut publicului din România pentru piesele sale, Speak a devenit favoritul fanilor în perioada în care a participat la emisiunea Asia Express alături e iubita sa, Ștefania. 

Talentat și carismatic, publicul îl iubește pe Speak, însă puțini sunt cei care știu numele real al artistului. În buletin, numele lui Speak este Ștefan Sprianu. Artistul s-a născut pe 24 octombrie 1986 la Bacău.

Deși acum este un artist cunoscut și un producăcator solicitat, având o situațoe financiară foarte bună, viața lui Speak nu a fost mereu așa. Artistul a avut o adolescență marcată de lipsuri și chiar și atunci când și-a descoperit vocația și a început să cânte, banii pe care îi primea erau foarte puțini: ”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie”, spunea Speak într-un interviu.

”Cel mai mare atuu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult”, a mai spus Speak.

Speak și-a cerut iubita de soție în cadrul emisiunii Asia Express

În show-ul ”Asia Express”, în ediția din 14 aprilie 2020, Speak și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Ștefania de soție în fața celorlalți concurenți. Speak și Ștefania au fost ultimii care au citit scrisorile scrise unul pentru celălalt, iar Gina Pistol a chemat-o pe Ștefania lângă ea pentru a o rosti. La finalul ei, Speak, vizibil emoționat și pregătit să scoată inelul și să se pună în genunchi în fața ei, abia își mai stăpânea starea. Dar, într-o fracțiune de secundă, Speak s-a dus spre partenera ei și s-a pus în genunchi! Ștefania a izbucnit în lacrimi și a acceptat, cu zâmbetul pe buze, cererea în căsătorie.

”Trebuie să fie unică treaba asta!”, a spus Speak cu ochii ațintiți spre Ștefania. Bruneta a reacționat imediat: ”Nu, nu cred…”. „A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania cu ochii în lacrimi.

Speak și Ștefania au o relație frumoasă de câțiva ani, iar în curând cei doi vor deveni soț și soție. Cei doi și-au expus viața pe rețelele de socializare și este cunoscut faptul că au o relație specială cu fanii lor pe care îi țin la curent cu tot ceea ce fac.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 10 mart. 2021, 11:09 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă