Ștefania, iubita lui Speak, și-a etalat corpul de zeiță într-un costum de baie năucitor!

Publicat: 11 iul. 2022, 11:25 Autor: Maria Apostol Vedete

Speak are toate motivele să fie mândru de iubita lui, Ștefania, care este una dintre cele mai admirate femei din showbiz și din online pentru felul în care arată. Bruneta și-a etalat formele perfecte la pisicina unui hotel de la mare.

Speak și iubita lui, Ștefania ”Libelula” au luat calea litoralului în acest weekend. Vorba aia, cluburi cât vezi cu ochii, soare și festivaluri la tot pasul! Zis și făcut! S-au distrat ce s-au distrat și Speak a capitulat! Sau cel puțin asta înțelegem din pozele surprinse de paparazzi. A lăsat-o singură pe a lui. Greșeală mare, zicem noi. Când ai așa frumusețe lângă tine, trebuie să stai în gardă, tată! Că prădători sunt la tot pasul. Nu știi cum are vreunul o maghetă magică și…dar să revenim la ale noastre.

Sexoasa și focoasa ”libelulă” s-a văzut pe cont propriu la piscina hotelului Nyota și a dat frâu liber gesturilor erotice, spre disperarea bărbaților prezenți. Poate și a doamnelor care îi însoțeau pe domni. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Care sunt motivele de ceartă în cuplul Speak-Ștefania

Atât Speak, cât și Ștefania, se bucură de un succes colosal, asta după ce piesele sale au intrat imediat în inima fanilor. De ani buni, cei doi au parte de o mare comunitate pe rețelele de socializare și sunt urmăriți de foarte mulți fani.

celebrul cuplu împarte diferite momente frumoase, dar și mai puțin plăcute cu cei care îi urmăresc. Astfel că, recent, marea comunitate a fost profund surprinsă când a văzut postarea celor doi.

Speak s-a arătat foarte revoltat de faptul că iubita lui îi trimite foarte multe mesaje cu un singur cuvânt, în loc să formeze o frază si să îi trimită unul singur, astfel că a ținut să-i spună acest aspect. Ștefania nu a luat în seamă și a explicat că este un tic la care nu poate renunța, moment în care cântărețul i-a spus că-i dă block.

Publicat: 11 iul. 2022, 11:25 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă