Bunăciunile momentului din România. Ele sunt româncele care încing Instagramul!

Publicat: 08 Jun. 2020, 09:00 Vedete

BUNĂCIUNILE momentului în România! Ele sunt româncele care încing Instagramul! Cele mai sexy femei din România. Facem astăzi un top 10 ale celor mai mișto domnițe de la noi. Atât de mișto sunt că au ieșit la suprafața Instagramului mai ceva ca spuma deasupra laptelui.

Le privim, le admirăm, și ne inspirăm. Este weekend, haide să gândim pozitiv!

Bianca Drăgușanu
Orice se poate spune despre diva de Hunedoara, mai puțin că nu e tipar. Nimic nou, nici pentru noi și nici pentru ea, mai ales că blonda a declarat în nemurărate rânduri că-și dorește să fie perfectă.

Anna Lesko
Bomba sexy din bucătărie. Asta am putea spune despre focoasa moldoveancă. Acum… nu mai este o noutate! La fel de sexy era și când îi demonstra juniorului Columbeanu că poate fi și o sexy pictoriță.

Anda Adam
Are 40 de ani și arată mai bine ca la 20. Anda Adam de astăzi îi dă clase Andei Adam de ieri. Situația maritală e ușor incertă, dar tot ce contează este că blonda este o mămică fericită.

Andreea Bălan
Sincer, noi pe Andreea Bălan o stimăm. O femeie atât de puternică așa cum e ea, greu de doborât. Acum… depinde cum este ea în relație cu ea. Nevermind, este bine rău „pe fizic”, vorba poetului.

Andreea Bănică
Femeia unui singur bărbat, o calitate de apreciat într-o lume care pare să se fi distanțat foarte mult de acest concept. Andreea Bănică încinge Instagram-ul mai ceva ca o puștoiacă de 20 de ani.

Carmen Brumă
După ce s-a confruntat cu un exces ponderal care a plasat-o în gașca oamenilor obezi, Carmen Brumă a devenit una dintre militantele unui stil de viață sănătos, fie că vorbim despre sport sau despre alimentație. La 43 de ani, iubita lui Mircea Badea este TOP.

Cristina Ștefania
„Libelula”, iubita lui Speak, este mai nou una dintre cele mai apreciate influencere ale momentului. Face ce face, face ce desface și creează valuri în online-ul românesc. Sigur… nu uităm de importantul ajutor pe care i-l dă jumătatea.

Geanina Ilieș
Departe de voluptățile Libelulei sau ale Andei Adam, de exemplu, Geanina Ilieș câștigă LIKE-uri, dar și SHARE-uri datorită felului în care arată. Un tipar unic în acest peisaj pestriț.

Lavinia Pîrva
Cea de-a treia mamă a copilului lui Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva păstrează chiar și astăzi din aerul bombastic pe care-l avea în trecut. Acum, bruneta s-a așezat la casa marelui Bănică, iar rezultatul ecuației s-a schimbat.

Ruby
Focoasa brunetă nu se dezice. De la an la an înalță flăcări în juru-i. Rubina face ce face și dă definia sexualității la femei, nu ți se pare?

VIDEO. Cine e românca Bernadette Szocs, tenismena care e supranumită ”Maria Sharapova a tenisului de masă”

Publicat: 08 Jun. 2020, 09:00 Vedete
Pe aceeași temă