Speak și Ștefania au sărbătorit un an de la logodna lor pe scena de la Marea Unire ZU 2020

Publicat: 30 Nov. 2020, 13:25 News
Speak și Ștefania au sărbătorit un an de la logodna lor pe scena de la Marea Unire ZU 2020

Marea Unire ZU a sărbătorit o altă Mare Unire, și anume logodna dintre Speak și Ștefania, unul dintre cele mai apreciate cupluri de artiști de la noi. Cei doi au fost invitați să ia parte la cel mai mare concert din pandemie organizat de Radio ZU și Antena 1, iar emoțiile au fost cele care au dat tonul și în cazul lor.

„Am avut cele mai mari emoții din lume!”, a spus Ștefania. Jumătatea ei, Speak, a făcut poate cea mai sinceră declarație din viața lui: „Când nu o să mai am emoții, mă las de treaba asta. Când nu o să mai am emoții, înseamnă că mi-am pierdut drive-ul acela pe care trebuie să-l aibă orice artist. Din acel moment, nu mai are rost!”, a continuat artistul.

Relația pe care o are Speak cu radioul numărul 1 din București este una specială. Este de ajuns să amintim că el este artistul care, de exemplu, a cântat la toate edițiile Forza ZU. „Trebuie să recunosc, pentru mine Forza ZU reprezintă un etalon al concertelor. O desfășurare de forțe impresionante. Forza ZU este concertul care mi-a „oferit” cel mai mare număr de oameni în public din cariera mea!”, a spus artistul.

Momentul special pe care l-au pregătit Speak și Ștefania va putea fi urmărit la Marea Unire ZU 2020. Ai ocazia să urmărești cel mai mare concert din pandemie pe 30 noiembrie și 1 decembrie începând cu 23:15, imediat după show-ul „Chefi la cuțite”, pe toate platformele Radio ZU (onair, online pe radiozu.ro și pe pagina de facebook) și pe Antena 1.

The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Loredana, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan sunt artiștii care au acceptat să fie parte din această a 10-a ediție „Marea Unire ZU”. Felul în care au reușit ei să exprime muzical emoția evenimentului – uninând muzica veche cu muzica nouă – va putea fi urmărit pe 30 noiembrie și 1 decembrie, pe toate platformele Radio ZU, dar și pe Antena 1, după emisiunea „Chefi la cuțite”.

Publicat: 30 Nov. 2020, 13:25 News
Pe aceeași temă