EXCLUSIV | Oana Lis l-a părăsit pe Viorel și a ieșit în oraș: “Am amanetat verighetele”

Publicat: 12 sept. 2022, 10:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Oana Lis l-a părăsit pe Viorel și a ieșit în oraș! Oana Lis este un exemplu de putere și curaj. Ea face tot ce poate pentru a-i fi alături soțului ei, Viorel Lis, în momentele de boală și suferință.

Ea a reușit însă să se mai destindă puțin și să iasă din casă la un eveniment monden care a avut loc zilele trecute. Deși a venit la petrecere, gândul Oanei Lis era tot acasă. La soțul ei bolnav pe care l-a lăsat singur pentru că nu își permite să își ia ajutoare.

Oana Lis, singură la un eveniment!

„Sunt fericită că am ieșit, aveam nevoie de energia oamenilor, am stat atât timp în spital cu Viorel, internată, am tot avut probleme. Și am stat foarte mul acasă. Îmi pare rău că sunt singură și nu sunt cu Viorel, cum ieșeam noi an de an, dar asta este situația! Este acasă acum, e greu, dar e bine că este acasă cu mine și am grijă de el. Eu îl îngrijesc, îl rad, îl tund, am învățat să îl pansez, fac tot felul de lucruri. Nu mă așteptăm să le fac vreodată.

Eu încerc să îi ridic moralul, nu am cu cine să-l las, nu am bonă, și nu îmi permit să plătesc de fiecare dată când ies din casă. Dar îl las singur și nu stau mult când plec să iau mâncare. Merg la piață, la mall,  sau cu alte treburi. El stă liniștit și se uită la televizor…”ne-a povestit pentru Ciao, Oana Lis. Ea și-a pus pe cea o  rochie decoltată și în tendințe pentru Viva Party Influencers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Lis (@oanalis1)

A recuperat ambele verighete de la amanet

Fiind în disperare de cauză și în lipsă de bani, atunci când a fost nevoită să îl interneze din nou pe Viorel Lis, din cauza problemelor de sănătate, Oana Lis a dus verighetele lor la amanet. Este fericită acum pentru că a reușit într-un final să le recupereze.

“Probabil că Viorel ar fi trebuit să facă o operație de coloană dar nu e indicat pentru că a făcut infarct de curând. Este destul de complicat la vârsta lui, face tratament. Viorel este bolnav de 5 ani și noi am tot luptat dar am ajuns într-un moment de disperare atunci când am dus verigheta mea la amanet. Am dus-o și pe a lui, dar am avut noroc și ajutor și le-am recuperat și le mulțumesc oamenilor care m-au ajutat și au fost foarte de treabă. Este foarte scump și tratamentul lui….”, a mai completat soția lui Viorel Lis. Ea nu îl lasă la greu pe fostul edil al Capitalei demonstrând cât îi este de devotată.

Oana Lis a mărturisit că își găsește puterea în credință, se roagă des și speră că într-un final va fi totul bine.

Oana Lis, nostalgică în ultima vreme

Devenind nostalgică din cauza atâtor greutăți și probleme,  Oana Lis a postat la un moment dat pe Facebook o poză cu ea și Viorel Lis. Era de pe vremea când el era primar și ea secretara lui, cu remarca:

“1998! Domn’ Primar cu domnișoara secretară! Nu fă niciodată ce zice lumea, ci fă fix ce îți zice inima! Pe vremuri, cunoscuții îl sfătuiau pe Vio să nu se afișeze cu mine. Dacă îi asculta acum era fără mine și fără ei oricum!”, a făcut haz de necaz, Oana Lis.

Oana și Viorel Lis s-au căsătorit după 12 ani de relație, în anul 2015. Iar fosta secretară a lui Lis, de pe vremea când acesta era Primar, i-a demonstrat pe tot parcursul relației lor că îi este alături și la bine, dar mai ales la greu.

Publicat: 12 sept. 2022, 10:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă