Horoscop 7 noiembrie 2018: Luna Noua le aduce mari schimbari Taurilor

Publicat: 06 nov. 2018, 18:00 Autor: madalina m. Life
Horoscop 7 noiembrie 2018: Luna Noua le aduce mari schimbari Taurilor

Berbec – 7 noiembrie 2018

S-ar putea sa fiti preocupat de o investitie sau de o chestiune care are legatura cu o mostenire. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va grabiti si sa va consultati cu familia, pentru a evita orice reprosuri ulterioare.

Daca v-ati propus sa faceti schimbari importante in plan financiar, contextul astral actual va este favorabil.

Nu este exclus sa primiti un cadou banesc sau sa beneficiati de reducerea unei taxe sau a unui abonament.

(sursa: eastrolog.ro)

Taur – 7 noiembrie 2018

Luna Noua anunta inceputul unei perioade de schimbari benefice in relatiile cu partenerul de viata si/sau cu partenerii de afaceri.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, eastrolog.ro va recomanda sa actionati cu hotarare, fiindca aveti sanse mari sa descoperiti o oferta interesanta.

Taurii care au afaceri proprii ar putea constata o crestere a numarului de clienti.

(sursa: eastrolog.ro)

Gemeni – 7 noiembrie 2018

Astazi sunteti deosebit de creativ si ingenios, atuuri pe care e-astrolog.ro va recomanda sa le folositi pentru a face o reorganizare a locului de munca.

Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante si in modul de viata: sa incepeti un nou regim alimentar, mai sanatos, sau un abonament la o sala de fitness etc.

Este posibil sa va tenteze ideea de a adopta un animal de companie. Ganditi-va bine, pentru ca este vorba de o responsabilitate serioasa, pe termen lung!

(sursa: eastrolog.ro)

Rac – 7 noiembrie 2018

Luna Noua va stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc. Ceea ce incepeti azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu va grabiti.

Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti atent la tendinta catre speculatii si investitii speculative, pentru ca riscul de a iesi in pierdere este mare.

Daca aveti copii, ati putea fi tentat sa va implicati mai mult in activitatile lor.

(sursa: eastrolog.ro)

Leu – 7 noiembrie 2018

Luna Noua marcheaza debutul unei perioade in care caminul si familia se vor afla in centrul atentiei.

Este un moment foarte bun pentru a incepe lucrari de renovare, reparatii sau schimbarea ori rearanjarea mobilierului. Eastrolog.ro va semnaleaza ca perioada care urmeaza este buna si pentru tranzactii imobiliare sau mutarea in alta locuinta.

Unul dintre parinti v-ar putea face o surpriza placuta.

(sursa: eastrolog.ro)

Fecioara – 7 noiembrie 2018

S-ar putea sa luati o decizie importanta, probabil in legatura cu o activitate intelectuala. Eastrolog.ro va recomanda sa contati pe sprijinul prietenilor si al rudelor.

Este posibil sa va impacati cu un vecin sau sa gasiti solutia unei probleme mai vechi din locuinta.

Se intrevad cateva drumuri scurte si o comunicare intensa, fie prin convorbiri telefonice, fie prin email.

(sursa: eastrolog.ro)

Balanta – 7 noiembrie 2018

Se pare ca sunteti hotarat sa gasiti o noua sursa de venituri. Nu este exclus ca in a doua parte a zilei sa aveti o idee promitatoare si sa treceti la fapte.

Eastrolog.ro va recomanda sa va controlati tendinta de a cumpara bunuri de valoare sau obiecte de lux, fiindca riscati sa va destabilizati bugetul.

S-ar putea sa va resimtiti din cauza activitatii intense din ultima perioada. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

(sursa: eastrolog.ro)

Scorpion – 7 noiembrie 2018

Luna Noua care are loc chiar in zodia Scorpionului va confera energie si entuziam, pregatindu-va pentru o perioada de innoiri.

Este un moment foarte bun pentru a investi in propria persoana, mai ales in ceea ce priveste infatisarea si forma fizica. Eastrolog.eu va sugereaza sa incercati o tunsoare/coafura noua, un tratament cosmetic sau achizitionarea unui articol nou de imbracaminte.

Pastrati-va modestia si nu va lasati orbit de laudele celor din jur!

(sursa: eastrolog.ro)

Sagetator – 7 noiembrie 2018

Se pare ca sunteti intr-o forma foarte buna si puteti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental.

Cu sanatatea si cu moralul ar trebui sa stati foarte bine. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va rezervati timp pentru cate un ragaz de meditatie si introspectie.

In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti tentat sa ajutati dezinteresat pe cineva din anturaj. Gestul ar fi benefic pentru dumneavoastra din punct de vedere karmic, asa ca va sfatuim sa nu ezitati.

(sursa: eastrolog.ro)

Capricorn – 7 noiembrie 2018

Luna Noua marcheaza inceputul unei perioade in care ar fi bine sa va revizuiti prioritatile si sa va stabiliti noi obiective, care sa corespunda cu sperantele dumneavoastra.

Este posibil sa fiti invitat sa participati la intrunirea unui grup sau a unei organizatii cu care aveti interese sau aspiratii comune. Nu este exclus sa legati noi relatii de prietenie.

Eastrolog.ro va recomanda sa evitati speculatiile si sa va ascultati intuitia.

(sursa: eastrolog.ro)

Varsator – 7 noiembrie 2018

La locul de munca, este posibil sa se vorbeasca despre o schimbare la nivelul conducerii sau ca urmeaza sa aveti un superior ierarhic nou.

Daca aveti o afacere proprie, este o zi buna pentru activitati de promovare. Daca va doriti sa incepeti o afacere, eastrolog.ro va sugereaza sa profitati de aceasta conjunctura favorabila pentru a va pune planurile in aplicare. Partenerul de viata va sprijina, iar o ruda mai in varsta este dispusa sa va ajute financiar.

Puteti sa fiti mai optimist si sa aveti mai multa incredere in viitor.

(sursa: eastrolog.ro)

Pesti – 7 noiembrie 2018

Se pare ca va ganditi la o calatorie in strainatate. Poate ca veti pleca in curand, sau poate ca faceti planuri de calatorie, ori va decideti sa invatati o limba straina.

Eastrolog.ro va semnaleaza ca acest context astral este favorabil demersurilor pentru rezolvarea unei chestiuni de natura juridica sau in legatura cu o ruda prin alianta.

In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti o veste buna de la un prieten.

(sursa: eastrolog.ro)

Publicat: 06 nov. 2018, 18:00 Autor: madalina m. Life
Tags:
Pe aceeași temă