Andreea Mantea se muta cu fiul si bona in Turcia. De ce a luat aceasta decizie

Publicat: 06 nov. 2018, 18:17 Autor: Simona News 3

Andreea Mantea este nevoie sa se mute tocmai in Turcia, datorita noului show "Puterea dragostei", care se va transmite tocmai de acolo.

Astfel Andreea Mantea va schimba show-urile, renuntand la „Te vreau langa mine”, pentru o alta emisiune matrimoniala. In mod automat bruneta isi va lua baietelul cu ea, dar si bona, pentru a-l putea supraveghea cat timp ea munceste.

Deja are pregatita o casa amenajata special pentru ea, unde va locui pe toata perioada filmarilor pentru show-ul „Puterea dragostei„. Andreea nu este singura vedeta de la Kanal D care a fost relocata.

Daca Andreea Mantea va locui in Instanbul, Cosmin Cernat a trebuit sa se mute temporar in Republica Dominicana, pe toata perioada filmarilor pentru „Exatlon”.

Andreea Mantea se muta cu fiul si bona in Turcia

Andreea Mantea se muta cu fiul si bona in Turcia. De ce a luat aceasta decizie

Insa Andreea a negociat dur pentru noul contract, si le-a impus producatorilor o clauza prin care aceasta accepta postul si relocarea doar daca isi va putea aduce nu doar fiul, ci si bona cu ea.

In plus, trustul va trebui sa acopere toate cheltuielile de cazare si transport pentru toti trei. Producatorii pare ca nu au avut nimic impotriva si abia asteapta sa inceapa noua productie.

Cel mai probabil, in weekenduri Andreea se va intoarce in tara, pentru ca un zbor pe ruta Bucuresti-Instanbul dureaza doar 45 minute.

Pentru Andreea este o incantare faptul ca va locui in Turcia pentru o perioada, mai aloes ca deja a invatat cateva cuvinte turcesti, datorita serialelor transmise de Kanal D.

Publicat: 06 nov. 2018, 18:17 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă