Medicul din cauza căruia era să moară Busu a fost trimis în tribunal de 2 femei

Publicat: 08 nov. 2018, 11:25 Autor: Simona News 3
Medicul din cauza căruia era să moară Busu a fost trimis în tribunal de 2 femei

Octavian Istrătoaie, şeful secţiei de Cardiologie de la Spitalul de Urgenţă Craiova, a fost pus la zid din cauza ca n-a raspuns la telefon in momentele decisive asupra cazului lui Busu.

Se pare că în urma cu cativa ani acesta a trebuit să se prezinte în fața judecătorilor pentru că două femei din Craiova au contestat valabilitatea unui contract de vânzare-cumpărare.

Aceștia s-au luptat timp de cateva luni bune în instanță, pentru ca în cele din urmă, Istrătoaie să câștige procesul. Astfel, cele două femei au trebuit să scoată din buzunar 1.500 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, potrivit Spynews.

„Admite excepţia prescripţiei dreptului la acţiunea în nulitate relativă, invocată de pârât. Respinge acţiunea în nulitate relativă a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 1013/12.06.2000 de BNP Ştefrănescu Floriana, formulată de reclamantele N. Constanţa Doina şi P. Iuliana în contradictoriu cu pârâtul Istrătoaie Octavian, ca prescrisă.

Medicul din cauza căruia era să moară Busu, a fost trimis în tribunal de 2 femei

Medicul din cauza căruia era să moară Busu, a fost trimis în tribunal de 2 femei

Respinge acţiunea în constatarea nulităţii absolute a contractului de vânzare-cumpărare autentificat sub nr. 1013/12.06.2000 de BNP Ştefănescu Floriana, formulată de reclamantele N. Constanţa Doina şi P. Iuliana în contradictoriu cu pârâtul Istrătoaie Octavian, ca neîntemeiată. Obligă reclamatele la plata către pârât a sumei de 1500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, a fost decizia magistraților.

In cursul zilei de ieri, Octavian Istrătoaie a fost în mijlocul unui scandal , după care a vrut să clarifice situația:

„M-au hăituit! Am avut telefonul descărcat şi am sunat imediat ce am văzut apelurile pierdute. Asta s-a întâmplat. Cum să nu răspund la telefon? Cum să nu dau eu voie să îi salveze viaţa lui Busu?”, a declarat acesta pentru MEDIAFAX.

Publicat: 08 nov. 2018, 11:25 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă