Reactia taioasa a Magdei Vasiliu, dupa ce Raed Arafat a intervenit in cazul lui Busu: „Ce-mi plac mie politicienii astia care, in momentul in care o persoana publica are probleme, sar instant cu explicatii, solutii”

Publicat: 07 Nov. 2018, 17:45 News 3

Jurnalista Magda Vasiliu a avut ceva de spus in momentul in care Raed Arafat a tinut sa intervina atunci cand a aflat de infarctul suferit de Florin Busuioc.

Astfel ca aceasta a postat un mesaj dur pe pagina personala de Facebook, in care isi arata indignarea fata de situatia din Romania si de felul in care s-a destionat totul.

Fosta prezentatoare de stiri critica aspru atitudinea politicienilor, dar in special a lui Raed Arafat, si spune ca acestia sar cu declaratii doar cand este vorba despre o persoana publica.

„Ce-mi plac mie politicienii ăştia care, în momentul în care o persoană publică are probleme, sar instant cu explicaţii, soluţii, etc…. Mă uit la Raed Arafat vorbind despre Busu şi-mi aduc aminte cum m-au sunat şi pe mine atunci când n-am mai putut şi am făcut publică situaţia incredibilă în care mă aflam.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Nov. 2018, 17:45 News 3
Pe aceeași temă