Kate Middleton a avut o copilarie nefericita! Ce s-a intamplat cu ducesa pe cand era doar o fetita

Publicat: 24 ian. 2019, 10:42 Autor: madalina m. Vedete

Sotia Printului William a suferit enorm, mai ales pe perioada copilariei.

Ducesa de Cambridge a crescut cu foarte multe lipsuri acasa. Nici la scoala lucrurile nu au fost pentru ea mai simple, pentru ca a fost abuzata. Kate Middleton a avut o copilarie nefericita si era tinta rautatilor din partea colegilor sai de scoala.

Desi s-a nascut in Marea Britanie, Kate si-a petrecut o foarte buna bucata de timp in Iordania, in anii copilariei. Tatal ei lucra acolo ca dispecer de avion, in cadrul unei companii aeriene. Cand familia Middleton a revenit in Anglia, au trecut prin momente grele, din pricina faptului ca fiica lor avea probleme la scoala. Ea devenise tinta colegilor, in special a fetelor cu care invata in aceeasi clasa.

Kate Middleton a avut o copilarie nefericita si in acest sens, parintii au decis sa o mute la o alta scoala. Totul desi initial a fost inscrisa la St. Andrews, din Pangbournela. Cand a inceput sa urmeze cursurile de la scoala Downe House, localizata in Berkshire, lucrurile nu s-a schimbat mai deloc.

Kate Middleton a avut o copilarie nefericita

In cele din urma, ea a invatat la Marlborough College, unde tot era o victima a rautatilor. La a doua scoala, Kate a fost supusa mai multor tipuri de agresiuni, pentru ca de multe ori colegele o injurau sau o bateau. Aceste momente din copilarie i-au facut zile amare actualei Ducese de Cambridge. Cele care o abuzau ar fi mers atat de departe, incat i-au pus excremente in patul de la internat.

Kate Middleton a avut o copilarie nefericita

Kate Middleton a vorbit la un moment dat despre clipele dure din copilarie, dar nu a vrut sa ofere prea multe detalii, fiind vizibil inca marcata de cele petrecute. Totusi, fosta directoare de la scoala Downe House, pe nume Susan Cameron, a spus mai multe legate de perioada in care Kate a invatat acolo, sustine okmagazine.ro.

Kate Middleton a avut o copilarie nefericita, iar acest lucru a fost confirmat si de Susan Cameron. Ea a mai afirmat ca era un copil foarte timid si statea retrasa, de cele mai multe ori. Parintii au mutat-o de la o scoala la alta pentru ca era mult prea sensibila si nu suporta tachinarile colegelor sale. Directoarea a fost convinsa ca nu ar fi fost intr-adevar abuzata si le-a aparat pe colegele lui Kate.

(sursa: express.co.uk)

Publicat: 24 ian. 2019, 10:42 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă