Kate Middleton are ce nu a putut avea vreodata Printesa Diana! Cine a facut marturisirea neasteptata

Publicat: 06 Jan. 2019, 16:24 Vedete

Kate Middleton duce o viata foarte diferita fata de cea care i-ar fi putut fi soacra.

Iar asta deoarece Kate Middleton are, in prezent, ce nu a putut avea vreodata Printesa Diana. Ducesa de Cambridge a trecut, la randul sau, printr-o serie de incercari, alaturi de William, dar cei doi si-au gasit mereu calea unul spre altul si s-au impacat, avand o familie foarte frumoasa.

Cei trei copii ai lor par sa copleteze perfect portretul de familie al acestora. Totusi, casnicia Dianei cu Charles nu a fost una foarte fericita, dupa cum se stie prea bine, iar „printesa inimilor” si-ar fi dorit foarte mult un lucru pe care nu l-a putut avea alaturi de viitorul rege al Marii Britanii.

Kate Middleton are ce nu a putut avea vreodata Printesa Diana

Mai exact, adevarul a fost spus recent, de catre un fost majordom al familiei regale. Pe nume Paul Burrell, barbatul a facut o marturisire neasteptata despre ce nu a putut avea vreodata Printesa Diana. „Si-a dorit intotdeauna sa aiba o fetita”, a povestit acesta, in cadrul documentarului „The Diana Story” (n.r.: „Povestea Printesei Diana”)

„Isi dorea foarte mult sa aiba o fata in familie! Acest lucru ar fi reprezentat totul pentru Diana si ei i-a fost rapita oportunitatea de a-si iubi nepotii, mai ales pe Printesa Charlotte. Ar fi iubit-o cu siguranta foarte mult si pe Kate”, a mai marturisit Paul Burrell.

In acest sens, cei doi Duci de Cambridge au onorat amintirea Printesei Diana, pentru ca Printesa Charlote a mai primit numele de Elizabeth Diana la botez. Totodata, daca vor avea o fetita, e posibil si ca Meghan impreuna cu Harry sa ii aduca un omagiu Printesei Diana.

Odata ce a intrat in atentia presei britanice, Kate Middleton i-a adus tot soiul de omagii soacrei pe care nu a apucat sa o cunoasca. Asta deoarece ducesa a purtat tinute similare cu ale Printesei Diana, si tine foarte mult la inelul de logodna cu safir pe care l-a primit in 2010 de la William.

(sursa: express.co.uk)

Publicat: 06 Jan. 2019, 16:24 Vedete
Pe aceeași temă