Prinţul Harry şi Meghan Markle, copleşiţi cu cadouri pentru copilul lor care se va naşte în primăvară

Publicat: 16 Oct. 2018, 15:17 News 3

Cuplul a făcut o vizită la Grădina Zoologică Taronga din Sydney pentru a observa urşii koala şi au luat un vapor pentru a traversa golful Sydney.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au primit o mulţime de daruri pentru copil, au întâlnit un cuplu de urşi koala şi s-au fotografiat în faţa Operei din Sydney, marţi, în timpul primei apariţii publice de la anunţul că vor deveni părinţi în primăvara lui 2019, scrie AFP.

Ducii de Sussex, aflaţi în turneu în Australia, au fost copleşiţi cu cadouri, o pereche de cizme Ugg în miniatură, celebrele botine australiene din piele de oaie, canguri din pluş şi pături pentru bebeluş.

„N-am fi putut visa un loc mai bun pentru a anunţa copilul care va veni (…), fată sau băiat”, a declarat Harry, un pic ezitant, salutând publicul din Sydney. Meghan a început ziua într-o rochie albă, mulată, semnată de creatoarea de modă australiană Karen Gee.

Harry, în vârstă de 34 de ani, şi Meghan, 37 de ani, s-au căsătorit la Londra, pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii transmisă posturile de televiziune din toată lumea. Ducele şi ducesa de Sussex efectuează un turneu de 16 zile, care va cuprinde şi Noua Zeelandă, Fiji şi Tonga.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Oct. 2018, 15:17 News 3
Pe aceeași temă