Asa arata John Travolta fara peruca! Starul american e transformat total! :O

Publicat: 24 Jan. 2019, 10:38 News 3

Celebrul actor e total transformat in momentul de fata!

Mai multe imagini cu John Travolta fara peruca i-au luat pe fani prin surprindere. Starul de la Hollywood a decis sa isi schimbe look-ul intr-un mod radical.

Asa arata in prezent John Travolta fara peruca!

Desi folosea o peruca voluminoasa care sa ii ascunda lipsa podoabei capilare, in cea mai recenta imagine pe care a impartasit-o cu fanii sai, actorul apare ras in cap.
Este pentru prima oara cand John Travolta alege un asemenea look, fiind si unul natural, pentru ca nu se mai ascunde cu ajutorul unei peruci. Multi internauti l-au felicitat pe celebrul actor pentru curaj, odata ce a fost publicata imaginea pe contul sau de Instagram. Totodata, el a fost apreciat ca si-a acceptat, in sfarsit, problema legata de calvitie.

Asa arata John Travolta fara peruca

Timp de foarte multi ani, celebrul actor folosea o peruca destul de voluminoasa, incat sa isi pastreze aparitia de altadata. Odata cu trecerea anilor, insa, el a chelit tot mai mult, si a incercat sa mascheze acest lucru prin diverse trucuri. Schimbarea sa de la inceput de an a fost primita foarte bine de catre toata lumea.

Actorul de 64 de ani s-a pozat la inceputul lunii ianuarie si apare ras in cap. Acesta isi imbratiseaza noua aparitie, pentru ca nu mai foloseste o peruca, fiind insa imbracat la patru ace, cu frac si papion. In fotografie el apare impreuna cu fiica sa, Ella, in varsta de 18 ani.

Celebrul actor si-a lasat si barba, pe langa faptul ca s-a tuns zero. S-ar parea ca transformarea radicala este strans legata si de cariera starului. El va opta pentru noua frizura in urmatoarele filme in care isi va face aparitia.

Este vorba despre filme precum „The Poison Rose”, „Moose” si „Trading Paint”. In ultimii ani, John Travolta a apelat de foarte multe ori la mese sau chiar la implanturi de par si nu a ascuns faptul ca a mai chelit.

(sursa: people.com)

Publicat: 24 Jan. 2019, 10:38 News 3
Pe aceeași temă