Bloggerita asta le-a aratat tuturor femeilor cel mai tare truc! Asa scapa de acnee in doar 5 minute, fara fond de ten VIDEO

Publicat: 16 mart. 2018, 13:56 Autor: madalina m. Beauty & Style

O bloggerita le-a aratat tuturor femeilor cum pot scapa de acnee in doar 5 minute.

Sfatul tinerei pare sa fie unul cat se poate de simplu, iar tot ce ii e necesar e un produs cosmetic pe care orice femeie il are la indemana. Mai mult, bloggerita a reusit sa scape de acnee fara sa foloseasca fond de ten pentru acoperirea tenului cu probleme.

La fel ca multe doamne si domnisoare, Shani Grimmond se confrunta cu anumite probleme la nivelul fetei. Totusi, ea nu foloseste fond de ten pentru a putea sa arate perfect.

Bloggerita asta le-a aratat femeilor cum pot scapa de acnee in doar 5 minute

Bloggerita le-a aratat tuturor femeilor cum pot scapa usor de acnee, fara sa isi incarce tenul cu produse greoaie, care nu lasa porii sa respire asa cum trebuie. In momentul in care a publicat un video pe YouTube, ea a facut demonstratia pe propriul ten.

In doar 5 minute, semnele lasate de acnee au fost complet acoperite, la fel ca zonele de piele putin inrosite. Originara din Australia, bloggerita e celebra in randul internautilor pentru trucurile si sfaturile ei de frumusete.

In plus, trucul pe care aceasta l-a pus in aplicare intr-un timp foarte scurt a fost foarte apreciat de mii de femei din toata lumea. Faptul ca nu dureaza foarte mult pana cand acel produs cosmetic sa fie aplicat pe ten a tranformat metoda in una ce poate fi folosita, cu usurinta, in fiecare zi!


Shani Grimmond le-a aratat femeilor care au, la fel ca ea, probleme cu tenul si sufera de acnee ca aceasta problema poate fi combatuta foarte simplu. Bloggerita nu a avut nevoie de fond de ten.

In schimb, ea a folosit in tutorialul sau un corector lichid pe baza de minereale. Mai intai l-a aplicat in zonele pe care le stia cu probleme. Dupa ce si-a punctat acele zone de ten, cu ajutorul unei pensule, bloggerita s-a ocupat si de restul fetei.

Mai mult, Shani Grimmond a ales un corector ce actioneaza foarte bine si ca anticearcan. Produsul cosmetic pe care ea l-a folosit avea o textura fluida, dar si o putere mai mare de acoperire, iar astfel a putut sa isi ascunda cu succes acneea.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 16 mart. 2018, 13:56 Autor: madalina m. Beauty & Style
Pe aceeași temă