Coșmar mai mare nu există! O celebră cântăreață de la noi are fața desfigurată din cauza acneei

Publicat: 17 Dec. 2019, 22:51 Vedete

Fosta solistă a trupei Mandinga are chipul plin de găuri și cicatrici! S-a pricopsit cu ele în urma acneei severe cu care s-a luptat câțiva ani.

Elena Ionescu are fața distrusă, plină de cicatrici, și se pare că nici nu mai poate scăpa de ele toată viața. Cântăreața încă trăiește, se pare, un coșmar din cauza semnelor care i-au rămas pe chip în urma acneei severe pe care a avut-o în 2013, atunci când era plină de coșuri pe care nu reușea să le mai acopere nici cu fond de ten sau pudră din abundență.

Recent, Elena Ionescu, fosta solistă Mandinga, a fost la un eveniment monden unde, deși era machiată, găurile din frunte și de pe obraji tot se puteau observa cu ochiul liber. De coșuri a scăpat, se pare, însă de cicatrici nu!

În 2013, Elena Ionescu s-a trezit cu fața plină de bube, coșuri imense și dureroase. Câteva luni la rând a umblat prin medici, a făcut zeci de analize atât în țară, cât și în străinătate, c să afle ce virus puternic are de nu mai reușește să scape de coșurile care îi acaparaseră fața. Într-un final a reușit să afle, după o lungă perioadă de investigații amănunțite, cu ce problemă se confruntă: artista luase un stafilococ auriu. La vremea respectivă s-a spus că vedeta ar fi luat acest microb de pe așternuturile în care a dormit pe la hotelurile unde a fost cazată sau de la machiaj.

 Elena Ionescu, la un pas de depresie din cauza coșurilor

Odată aflat diagnosticul, o lungă perioadă, de mai bine de un an, Elena Ionescu a urmat tratamente dure cu antibiotic, crème preparate și alte soluții prescrise de specialiști. Bubele au dispărut într-un final, însă vedeta a rămas cu cicatrici adânci pe față, de care tot încearcă să scape de câțiva ani.

Din 2015, cântăreața se apucase de un tratament cu laser pentru ten, iar semnele s-au mai ameliorat, dar nu a scăpat definitiv de ele. Se pare încă că Elena s-a obișnuit cu ideea că le va avea pe chip toată viața, asta dacă nu va apărea vreun tratament revoluționar care ar putea să o scape de acest coșmar. La un moment dat, cântăreața a povestit că a fost la un pas de depresie din cauza bubelor care i-au acaparat fața și că a făcut cu greu față acestei probleme.

Publicat: 17 Dec. 2019, 22:51 Vedete
Pe aceeași temă