Secretul slabirii Elenei Ionescu dupa sarcina. A fost ajutata de sotul ei care este antrenor de fitness

Publicat: 02 iul. 2019, 11:03 Autor: Simona Vedete

Fosta solista de la Mandinga a devenit mama pentru prima oara anul trecut iar viata ei s-a schimbat la 180 de grade.

Secretul slabirii Elenei Ionescu dupa sarcina. Aceasta s-a casatorit cu Dragos Razvan, un antrenor de fitness, care a ajutat-o sa scape de kilogramele acumulate in perioada sarcinii.

Secretul slabirii Elenei Ionescu dupa sarcina

Secretul slabirii Elenei Ionescu dupa sarcina

„Nu a fost o sarcina grea, însă am luat destule kilograme, cu care a trebuit să mă lupt după ce am născut. Am făcut cezariană pentru că m-am operat înainte de miopie și așa mi-a recomandat doctorul.

Soțul meu e antrenor de fitness, așa că eu am făcut sport până înainte să nasc. După sarcina m-a omorât cu antrenamentele. Mai am de dat jos vreo trei kilograme” a spus Elena Ionescu, potrivit Click!.

Sotul ei este un mare sprijin pentru ea si o ajuta in tot ce are nevoie. Aceasta a povestit cu emotie cum l-a intalnit pe Dragos Razvan si cum a inceput povestea lor de iubire.

„Ne-am întâlnit într-un info trip în Grecia. După un an ne-am căsătorit civil, iar acum peste o luna îl sărbătorim pe fiul nostru, Răzvan care va face un anișor. Așteptăm să mai crească cel mic, anul viitor ne ocupăm și de nuntă. Să mai strângem bani” a mai spus aceasta, potrivit Libertatea.

Publicat: 02 iul. 2019, 11:03 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×