La Amanet A.G.S se cumpară aur la cel mai bun preț

Publicat: 01 Jul. 2019, 23:16 Life
La Amanet A.G.S se cumpară aur la cel mai bun preț

Aurul este cel mai tranzacționat metal prețios de la o casă de amanet.

La Amanet A.G.S se cumpară aur la cel mai bun preț. Dacă astăzi sunt acceptate spre valorificare bunuri dintre cele mai diverse, precum telefoane, produse electronice, aparate foto profesionale, autoturisme, genți și ceasuri de lux, trebuie să ne amintim că, la începuturile sale acest gen de servicii era destinat în mare parte obiectelor și bijuteriilor din aur.

Acest metal prețios a fost și rămâne cea mai amanetată valoare. Evaluat în funcție de numărul de karate, de metalele aflate în compoziție, de puritate, de calitatea modelului obiectelor confecționate din el, aurul este cel mai ușor de valorificat bun atunci când avem nevoie de un împrumut de la o casă de amanet.

La Amanet A.G.S se cumpară aur la cel mai bun preț

La Amanet A.G.S se cumpară aur la cel mai bun preț

Casa de Amanet AGS este locul in care cumpar aur la cel mai bun preț este mesajul care trebuie să vă atragă atenția. Aici este acceptat aur de 8 karate, 9 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate. Pot fi valorificate bijuterii, obiecte confecționate din acest material, lingouri, fragmente, monede de aur, ceasuri, oricare ar fi condițiile de păstrare. Evaluarea lor se va face în cele mai multe cazuri imediat, iar bani vă pot fi oferiți pe loc.

Dacă doriți să aduceți la acest amanet bijuterii trebuie să știți că pentru a fi acceptate, cel mai important criteriu este legat de numărul de karate. Sunt acceptate orice fel de bijuterii, fie ele noi sau purtate, cu pietre sau doar cu model. Pot fi cumpărate și bijuterii deteriorate, rupte, invechite, uzate, orice tip de bijuterie de aur, indiferent de condiția sa.

La casele de amanet AGS  sunt acceptate de fapt spre a fi amanetate o varietate foarte mare de  obiecte sau bijuterii din metale prețioase, precum aur, argint, platină, pietrele prețioase, ceasurile de lux, opere de artă. Acestea sunt principalele tipuri de obiecte tranzacționate. Pot fi aduse și telefoane mobile, aparatură electronică, autoturisme de lux sau autoutilitare funcționale, aparate foto profesionale și poșete de firmă.

Dacă dispuneți de un obiect de valoare, de colecție sau dintr-un materiale prețios, indiferent de starea în care se află, puteți veni la unul dintre sediile acestei agenții de amanet pentru a vi se face o evaluare. Dacă obiectul se încadrează în standardele de acceptare, atunci vi se poate oferi un împrumut sau dacă doriți, acest obiect poate fi și cumpărat.

Pentru a beneficia de un împrumut sau pentru cumpărare vi se va face o evaluare profesionistă în urma căreia veți primi cel mai bun preț de pe piață și cel mai avantajos comision pentru împrumut. Împrumutul se poate încheia pe o perioadă variabilă de timp, stabilită de agenție, în funcție de propriile principii de funcționare și de valoarea bunui amanetat. Cele mai simple contracte se încheie pe o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de zile. De obicei se acordă și o perioadă de grație de maximum 5 zile. Oricare ar fi bunul de valoare pe care doriți să-l amanetați, apelând la serviciile acestor case de amanet veți beneficia de oferte avantajoase și de o evaluare corectă.

De ce să apelați la casele de amanet AGS?

Oricare ar fi bunul de valoare pe care doriți să-l amanetați, apelând la serviciile acestor case de amanet veți beneficia de cele mai bune servicii, de o evaluare profesionistă și de un preț corect.

Avantajele apelării la serviciile AGS sunt numeroase, printre care enumerăm:

  • veți avea parte de cele mai bune servicii de amanetare
  • personalul experimentat va face întotdeauna o evaluare atentă
  • ofertele sunt avantajoase
  • sumele solicitate sunt disponibile cât de repede posibil
  • se acceptă o gamă largă de produse de valoare și de lux
  • soluțiile oferite sunt cât mai bune și vin în sprijinul nevoii voastre
  • dispuneți de condiții de păstrare a bunurilor de maximă securitate.

Cesurile de lux sunt o altă categorei de bunuri ce pot fi valorificate în cele mai avntajoase condiții la casele de amanet AGS . Cea mai mare valoare o au ceasurile de la marci și brandurie de prestigiu, aflate în stare perfectă de funcționare. Pot fi achizitionate la cel mai bun pret de pe piata ceasuri de lux de categorie medie, superioară și specială. Evaluarea este gratuită și suma ofertată este disponibilă în cele mai multe cazuri imediat. Cele mai căutate mărci și branduri sunt: Lange&Shine, Roger Dubois, Breguet, Frank Muller Graham, Zenith, Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Bell&Rose, Tudor, Tiffany, Bvlgari, Montblanc, Glashtte, Tissot, Longines, Eberhard, Baume & Mercier, Ebel, Montblanc, Fossil, Rado, Raymond Weil, Movado, Mido, Certina, Hamilton, Festina, Atlantic.

Pentru a veni în întâmpianrea noilor tendințe în materie de bunuri și valori, agenția acceptă la ora actuală toate tipurile de bunuri acceptate la nivel general. Astfel dacă dispuneți  de telefoane performante de ultimă generație, aparate foto profesionale, autoturisme aflate în stare de funcționare, opere de artă și orice tip de obiecte speciale și de lux, acum aveți posibilitatea să le valorificați la această casă de amanet.

Evaluare se poate face la oricare dintre sediile agenției, situate în zone centrale sau ultracentrale. Mai multe detalii și informații găsiți pe site-ul Casa-amanet.com!

Publicat: 01 Jul. 2019, 23:16 Life
Pe aceeași temă