La cine să apelați pentru servicii transport funerar internațional de top

Publicat: 29 Jun. 2019, 12:32 Life
La cine să apelați pentru servicii transport funerar internațional de top

Fiind vorba despre organizarea unui transport mai special, transportul funerar are nevoie să îndeplinească o serie de standarde destul de ridicate și conforme reglementărilor europene și internaționale din domeniu.

La cine să apelați pentru servicii transport funerar internațional de top. Astfel efectuarea unui transport funerar internațional nu poate fi facută de către orice firmă sau de către persoane neautorizate. Pentu a nu exista probleme trebuie întrunite condiții extrem de stricte. Fiecare detaliu al transportului trebuie să fie conform acestor reguli, care nu sunt deloc puține și necesită experiență și promptitudine.

Pentru a nu transforma acest transport într-o corvoadă și o serie nesfârșită de probleme singura soluție este să apelați la o firmă specializată, cu experință în prestarea acestui tip de servicii, așa cum este Funerare Nicolas, se poate ocupa cu maximum de profesionalism de întocmirea dosarului necesar și de realizarea de servicii transport funerar international.

La cine să apelați pentru servicii transport funerar internațional de top

La cine să apelați pentru servicii transport funerar internațional de top

Această companie, cu o vechime de peste 15 ani, este specializată în domeniul transportului funerar internațional în Europa și vine toate cunoștințele necesare întocmirii dosarului de repatriere și cu autoutilitare autorizate pentru efectuarea profesionistă a acestui tip de transport.

Firma prestează servicii funerare pe teritoriul întregii Europe. Fie că este vorba de Italia, Franța, Anglia, Germania, Austria, Belgia, Suedia, Olanda, Republica Moldova. De asemenea, serviciile pot fi prestate și pentru Turcia sau SUA.

Pentru a vă face decizia și alegerea mai ușoară compania pune la dispoziție prin intermediul website-ului Funerarenicols.ro toate informațiile și detaliile necesare pentru efectuarea  transportului internațional al unui decedat pe teritoriul altei țări. Dacă aveți nevoie de mai multe informații  sau de solicitări speciale nu ezitați să sunați pentru a le afla.

 

De ce să apelați la serviciile dedicate de transport funerar internațional?

Pentru a fi întotdeauna siguri în legatură cu ce aveți de făcut în cazul nevoii de a efectua un astfel de transport special este recomandat să apelați la serviciile unei companii care are experiență în organizarea acestui tip de activități.

Fiind un proces care trebuie să se deruleze cât mai rapid, în conformitate cu prevederile legale internaționale, pregătirea transportului și a documentelor necesare pentru repatriere este bine să fie lăsată în seama celor care cunosc cel mai bine toate aspectele implicate. Doar prin intermediul unei companii specializate în prestarea serviciilor de repatriere decedați lucrurile pot părea mult mai simple.

 

Astfel apelarea la o firmă de  transport internațional decedați vă poate ajuta cu:

  • oferirea tuturor informațiilor necesare efectuării transportului
  • întocmirea documentelor, transportul și repatrierea cât mai rapidă a decedatului
  • întocmirea dosarului și întreprinderea demersurilor necesare pentru repatriere
  • efectuarea transportului cu autoutilitare autorizate și echipate corespunzător
  • oferire unui preț competitiv pentru efectuarea acestui tip de transport.

 

Pentu a face demersul mai facil și familia trebuie să-și aducă contribuția sa. Astfel aceasta trebuie să dețină și să furnizeze toate informațiile necesare pentru a facilita obținea actelor legale pentru readucerea în țară a decedatului și pentru a estima costurile implicate. După ce compania are toate aceste detalii privind țara, localitatea și împrejurările în s-a produs nefericitul eveniment, precum și adresa exactă de unde se va face ridicarea corpului neînsuflețit, poate întocmi documentația necesară și poate efectua transportul funerar internațional.

Abia după ce vor fi obținute toate documentele necesare și va fi constituit dosarul de transport se poate trece la realizarea transportului. Documentele necesare, fără de care demersul nu poate începe sunt:

  • Certificatul constatator al decesului
  • Certificatul de îmbălsămare.
  • Certificatul de deces internațional, eliberat de autoritățile străine sau, dacă familia dorește, poate apela la ambasada sau consulatul României din respectivul stat pentru a elibera direct un certificat deces românesc
  • Pașaportul mortuar, eliberat de autoritățile străine
  • Autorizație pentru transport funerar, eliberată tot de autoritățile străine.

Odată obținute toate aceste acte transportul poate intra în linie dreaptă.

 

De ce să aplați la Servicii Funerare Nicolas pentru efectuarea unui transport funerar internațional?

Apelând la  serviciile internaționale oferite de această companie în acest domeniu de transport special aveți garanția că veți beneficia de servicii cu adevărat de top. În efectuarea serviciului de transport funerar este garantată respectarea tuturor standardelor internaționale de efectuare a transportului și de tranzitare a țărilor. Transportul va ține seama obligatoriu de toate normele de igienă și de conservare necesare efectuării deplasării.  Timpul necesar aducerii în țară va fi cel mai scurt posibil.

Compania deține toate autorizațiile de transport internațional în domeniu și mașinile cu care se efectuează transportul decedaților sunt dotate la cele mai înalte standarde internaționale tehnice și de siguranță, ceea ce oferă certitudinea că întreaga călătorie va decurge fără evenimente neplăcute, conform planului.

Promptitudinea, exactitatea informațiilor oferite, punctualitatea, seriozitatea, colaborarea cu  asociațiile funerare din Europa și Consulatele Românesti, logistica și personalul autorizat sunt atuurile  care contribuie la aprecierea și poziționarea companiei în  fruntea clasamentului funerar de repatriere din România.

Angajații companiei sunt  mereu amabili și se ocupa în detaliu de fiecare detaliu al problemei și de  fiecare etapă a proceduri, căutând să obțină finalizarea rapidă a intregului demers.

Dacă  sunteți în situația dramatică de a avea o persoana decedată în altă țară și aveți nevoie de servicii de transport funerar și repatriere decedați, aplați cu încredere la Funerarenicolas.ro!

Publicat: 29 Jun. 2019, 12:32 Life
Pe aceeași temă