Cristina Cioran, data in judecata de prietenul lui Razvan Ciobanu. Ce i-a facut prezentatoarea

Publicat: 29 iun. 2019, 10:54 Autor: D. C. Vedete

Vesti proaste pentru prezentatoarea emisiunii Acces Direct, care o inlocuieste pe celebra Simona Gherghe. Sorin Oprea o da in judecata!

Cristina Cioran, data in judecata de prietenul lui Razvan Ciobanu in urma emisiunii din luna iunie. Sorin Oprea, cel mai bun prieten al designerului care a murit a doua zi de Paste, 29 aprilie, a decis sa o actioneze in instanta pe actrita Cristina Cioran, actuala prezentatoare tv.

Conform wowbiz.ro, actiunea a fost deschisa la Tribunalul Bucuresti, pe 12 iunie. La cateva zile de la moartea lui Razvan Ciobanu, s-a aflat ca apartamentul lui din Bucuresti fusese jefuit chiar in timpul noptii. Apoi s-a aflat ca din locatie au disparut hard disk-uri un informatii compromitatoare.

Cristina Cioran, data in judecata de Sorin Oprea

Toate indiciile pareau sa duca spre Sorin Oprea, cel care a declarat cu gura lui, la XNS de la Antena 1, ca s-a dus la apartamentul lui Razvan Ciobanu, cum a aflat de moartea designerului cu care era prieten. Si care ii datora bani! Asa a ajuns sa fie acuzat si de Dan Capatos care l-a considerat suspect, initial.

Sorin Oprea a ajuns la tv, la XNS, unde a explicat relatia lui cu regretatul Razvan Ciobanu si ce cauta la apartament. Se pare insa ca acuzatiile pe care Cristina Cioran le-a facut in cadul emisiunii Acces Direct au fost grave. Sorin Oprea sustine ca afacerile lui au avut de pierdut din cauza luminii nefaste in care a fost pus.

Asa ca barbatul i-a intentat proces, pe data de 12 iunie 2019. Actiunea lui are ca obiect ”răspundere delictuală”.

Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu s-a dat la Razvan Botezatu! Tanarul a facut marturisiri din Germania

Computerul de bord al masinii in care a murit Razvan Ciobanu a fost trimis in SUA! Senzorii din scaune vor spune daca mai era cineva cu el in masina!

Avocata lui Razvan Ciobanu, detalii noi despre ancheta mortii designerului: „Sunt suspiciuni in dosar. Nu este gata nici expertiza masinii!” VIDEO

Ce veste a primit Razvan Ciobanu cu patru zile inainte de accidentul mortal. Putea fi in viata acum

La cine se ducea Razvan Ciobanu la Corbu. Dan Capatos a aflat pe cine cauta, de fapt, creatorul de moda VIDEO

Un barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu, care plange in hohote

Razvan Ciobanu a incercat sa se sinucida anul trecut. Suferea dupa fostul lui iubit

Publicat: 29 iun. 2019, 10:54 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă