Un barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu, care plange in hohote

Publicat: 20 mai 2019, 14:45 Autor: Simona News 3

A trecut ceva timp de la moartea lui Razvan Ciobanu, insa moartea lui si ultimele zile din viata inca sunt un mister.

Un barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu. In momentul inmormantarii creatorului de moda s-au adunat multe persoane, printre care si persoane publice apropiate lui Razvan.

Acum, la mormantul lui se afla multe coroane, lumanari si flori, fiindca zilnic vin multe persoane care sa-i aduca un omagiu. Chiar vin si persoane care n-au avut ocazia sa-l cunoasca personal.

Insa ceea ce a atras atentia este prezenta unui barbat considerat misterior, fiindca in fiecare seara, la ora 19:00, vine la la cimitir si plange incontinuu.  Un varstnic care vine in fiecare zi la cimitir l-a observat si spune ca acesta are chiar un ritual.

Un barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu

Un barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan CiobanuUn barbat misterios a aparut la mormantul lui Razvan Ciobanu

„Eu vin mereu la cimitir şi stau câteva, deseori până seara. Îi citesc ziarul soţiei mele, Dumnezeu să o ierte, şi îi mai povestesc ce se întâmplă în politică, pe la emisiuni…Aşa mă simt eu mai aproape de dânsa chiar dacă mulţi poate mă vor lua în derâdere.

Văd mereu tot felul de bărbaţi bizari la mormântul lui Răzvan Ciobanu, că e aproape de cel al soţiei mele. Au haine lucioase, pantaloni mulaţi şi căciuli ciudate…Deh, stilul ăsta şui, de neînţeles al tinerilor. Mai e însă un domn, care pare om serios…

Pe el l-am văzut de multe ori la mormânt. E tânăr, destul de înalt, se îmbracă normal, simplu, în culori închise şi stă la locul de veci minute bune. Plânge în hohote, săracul, se vede că a ţinut la răposat. Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual.

Toate candelele pe care le vedeţi acolo sunt aprinse de el. Mie, sincer să fiu, nu mi-a plăcut de Răzvan Ciobanu absolut deloc, dar omul ăsta chiar mă impresionează”, a declarat barbatul pentru WOWbiz.ro.

Publicat: 20 mai 2019, 14:45 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă